Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Το νέο συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων επαρχίας Σητείας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχείων επαρχίας Σητείας, λίγες ημέρες μετά τις αρχαιρεσίες του σωματείου.  Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος Γιάννης Κακουράκης
  • Αντιπρόεδρος Γιώργος Κουτάντος
  • Γενική Γραμματέας Στερεή Παπαδάκη
  • Ταμίας Μιχάλης Φουντοραδάκης
  • Έφορος Γιώργος Χαλαμπαλάκης
  • Μέλη Μαρία Σπανουδάκη και Χριστίνα Τσικαλάκη
Ο κ. Κακουράκης επανεξελέγη Πρόεδρος για τέταρτη τριετία. Με δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ ευχαρίστησε από καρδιάς τα μέλη του σωματείου – περιλαμβάνει περίπου 30 ξενοδοχειακές μονάδες μικρής και μεγάλης κλίμακας –  από όλη την πρώην επαρχία Σητείας,  για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.
Οι αρχαιρεσίες για τη νέα τριετία έγιναν με μία μικρή καθυστέρηση, αφού είχαν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, λόγω όμως της γενικής απαγόρευσης στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού, μετατέθηκαν – υπήρξε νόμιμη παράταση – για τον μήνα που διανύουμε.  Διεξήχθησαν μέσα σε μία ιδιαίτερη συγκυρία λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε σε τοπικό, εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, με την πανδημία να έχει επηρεάσει όλες σχεδόν τις πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών, την οικονομία και ασφαλώς τον τομέα του τουρισμού. Ένας έτσι κι αλλιώς ‘’ευαίσθητος ‘’ τομέας, όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης, για πολλούς λόγους, παρά το γεγονός ότι αποτελεί έναν κύριο πυλώνα της οικονομίας, και που δυστυχώς φέτος έχει πληγεί πολύ, χωρίς κανείς να μπορεί αυτή τη στιγμή με σιγουριά να πει πού θα καταλήξει αυτός ο τυφώνας που έχει ταρακουνήσει συθέμελα τον τουρισμό.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας