Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αλλαγές δεδομένων στην τουριστική κίνηση στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας

Αλλαγές δεδομένων σε ότι αφορά την τουριστική κίνηση στην ευρύτερη  περιοχή της Σητείας. Όπως όλα δείχνουν θα  λειτουργήσει τελικά μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής του Μακρύ Γιαλού η οποία αναμένεται να  ανοίξει τις πύλες της
σε επισκέπτες του εξωτερικού και συγκεκριμένα Σκανδιναβικών χωρών – στην πλειοψηφία τους  από τη Σουηδία – στις 30 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Sun Wing κ. Νίκος Καριχημάκηςέκανε γνωστό ότι κατόπιν επίσημης ενημέρωσης από την εταιρία το ξενοδοχείο Sun Wing  θα ανοίξει στις 30 Ιουλίου.
Η είδηση ξάφνιασε αρχικά τους εργαζόμενους δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με την ενημέρωση που  υπήρχε, το ξενοδοχείο επρόκειτο να παραμείνει κλειστό έως τις 30 Αυγούστου ενώ συγχρόνως  υπήρχε όπως είχε αναφερθεί, διαδικασία επεξεργασίας σεναρίων ανοίγματος από τον Σεπτέμβρη.
Τελικά το ξενοδοχείο θα ανοίξει πολύ νωρίτερα, γεγονός που χαρακτηρίζεται θετικό για τους εργαζόμενους αλλά και  γενικότερα την  τουριστική κίνηση στην περιοχή.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας