Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ερωτήματα για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη, ο φάκελος της υπόθεσης φαίνεται να είχε ολοκληρωθεί και υποβληθεί από τις Αστυνομικές Αρχές Σητείας

Ο θάνατος αποτελεί πάντα ένα τραγικό συμβάν. Η ουσία είναι ότι ένας άνθρωπος «φεύγει» και είναι μία μεγάλη απώλεια για την οικογένεια και τους φίλους του.
Τα αίτια που οδηγούν ή προκαλούν το θάνατο ενός ανθρώπου είναι πάντα ζητούμενο για την οικογένεια, την ιατρική κοινότητα ή τις αρμόδιες αρχές, Αστυνομικές, Εισαγγελικές, Δικαστικές κλπ., όταν υφίστανται αντίστοιχα λόγοι. Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση κυρίως, ο θάνατος ενός ανθρώπου αποτελεί «πρώτο θέμα» πολλάκις και για τα ΜΜΕ -καλώς ή κακώς- ανάλογα ίσως με τον τρόπο χειρισμού και το αποτέλεσμα ενός θέματος.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη έχει λάβει ο θάνατος του Τηλέμαχου Κακουλίδη από την Σητεία.
Ο άτυχος λογιστής εντοπίστηκε νεκρός στις 05.30 το πρωί της 21ης Νοεμβρίου του 2019 στη Σητεία.
Πρόσφατα, στις 25 Μαΐου, οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης μετά την απολογία του στον Ανακριτή φίλος και πελάτης του Τηλέμαχου Κακουλίδη, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -σύμφωνα με τα όσα έχουν ως τώρα αναφερθεί και δημοσιευτεί- ο πατέρας του. Πατέρας και γιος κατηγορούνταν για έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Τον γιο βάραινε και η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στον θάνατο τον Τηλέμαχο Κακουλίδη.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες ημέρες η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα είναι δηλητηρίαση από μορφίνη.
Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων ένα από τα ερωτήματα που τίθενται από πολίτες της περιοχής της Σητείας και φαίνεται να δημιουργεί σύγχυση, είναι αυτό του μεγάλου χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη μέχρι σήμερα, μέχρι δηλαδή «να αποδοθεί δικαιοσύνη», να γίνει γνωστό τί είχε συμβεί, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πεθάνει, αλλά και πώς η υπόθεση εξελίχθηκε γρήγορα τελευταία – κατόπιν ίσως της δημοσιότητας που έλαβε.
Προφανώς η ουσία αφορά τον θάνατο ενός ανθρώπου, γεγονός που δεν αλλάζει. Από ‘κει κι έπειτα -κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες- ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης φαίνεται να είχε ολοκληρωθεί και υποβληθεί από τις Αστυνομικές Αρχές Σητείας στις αρμόδιες δικαστικές αρχές εδώ και περίπου δυόμιση μήνες.
Έκτοτε δεν φαίνεται να είχε προκύψει κάποιο καινούριο στοιχείο για την Αστυνομία.
Από την πλευρά της Δικαιοσύνης ακολουθούνται προφανώς οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως εξέταση πειστηρίων, αναμονή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων και άλλα, για να ασκηθεί δίωξη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας