Σάββατο 30 Μαΐου 2020

«Ήταν η κακιά στιγμή…» - Σοκάρει η απολογία του «φίλου» του Κρητικού λογιστή (Video)

«Ήταν η κακιά στιγμή…» - Σοκάρει η απολογία του «φίλου» του Κρητικού λογιστή
Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν είχε ισχυριστεί άλλα για το θάνατο του άτυχου 44χρονου

«Τον έπιασα από τη ζώνη, τον σήκωσα, τον πήγα λίγα μέτρα πιο πέρα απ’ το σπίτι μου, τον παράτησα σε ένα πεζοδρόμιο, άλλαξα ρούχα και πήγα στη δουλειά μου…»

Η κυνική αυτή ομολογία στον Ανακριτή, είναι του «φίλου» και πελάτη του λογιστή στη Σητεία, που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για το θάνατό του.
Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν μιλώντας στο «Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη, είχε ισχυριστεί άλλα για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη 44 χρόνων, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες…
«Από εσάς άκουσα ότι θα ερχόταν στο σπίτι μας για να ζητήσει τα χρήματα από τις φορολογικές δηλώσεις που μας είχε κάνει. Εκείνο το βράδυ εγώ κοιμόμουν και δεν τον είδα που ήρθε. Ζήτησε κάποια χρήματα από τον πατέρα μου, αλλά δεν του έδωσε και τον έδιωξε. Μετά δεν ξέρω τι έκανε και βρέθηκε πεθαμένος.»
Η δημοσιογράφος επέμενε με ερωτήσεις της για τις συνθήκες θανάτου του λογιστή, που σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ήταν ζωντανός όταν πετάχτηκε στο πεζοδρόμιο και πέθανε αβοήθητος. Ο φερόμενος ως δράστης, έδωσε την εξής απάντηση:
«Λέτε να μην ήθελα να σωθεί; Ήταν η κακιά στιγμή…»
Στην απολογία του, δήλωσε:
«Ήμασταν μαζί στο σπίτι και κάναμε χρήση. Εγώ ξύπνησα, είδα τον Τηλέμαχο κοκαλιασμένο και παγωμένο. Τα πόδια του δε λύγιζαν, είχε δαγκώσει τη γλώσσα του και ήταν μπλε. Μετά πανικοβλήθηκα και σκέφτηκα το πώς θα το πω στον πατέρα μου και ότι θα πάω φυλακή. Τότε τον άφησα στην άκρη του δρόμου.»
Ο πατέρας του που κατηγορείται και ο ίδιος για έκθεση ζωής σε κίνδυνο αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έπεσε σε αντιφάσεις με τον γιο του για τη μοιραία νύχτα και για το χρέος που είχαν στον λογιστή.
Ισχυρίστηκε ότι τον είχε ξεχρεώσει και ότι εκείνη τη νύχτα βγήκε με τον γιο του «για να πιούν μια ρακή».


Στην εκπομπή είχε δοθεί ανώνυμη πληροφορία από τη γειτονιά τους που έκανε λόγο για καβγά τη νύχτα στο σπίτι τους.
Η δικηγόρος της οικογένειας κυρία Γιάννα Παναγοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Τούνελ», επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή και μίλησε για τις αντιφάσεις που έπεσαν πατέρας και γιος.
«Ο μάρτυρας κατέθεσε στις Αρχές και η μαρτυρία δίνει άλλη εικόνα από αυτή που θέλει να παρουσιάσει ο κατηγορούμενος.»
Οι γονείς του θύματος στη Σητεία σε ζωντανή σύνδεση, μίλησαν για τη δικαίωση που νιώθουν με την προφυλάκιση του δράστη. Τόνισαν ότι το παιδί τους δεν ήταν χρήστης και ότι όλα αυτά που λέει ο «φίλος» και πελάτης του, είναι ψέματα.
«Τη νύχτα εκείνη κάτι άλλο έγινε στο σπίτι τους και δηλητηρίασαν το παιδί μας με μορφίνη.»
Πατέρας και γιος κατηγορούνταν για έκθεση ζωής σε κίνδυνο. Τον γιο τον βάραινε και η κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο Τηλέμαχο.

Πηγή: anikolouli.gr

Συνολικες προβολες σελιδας