Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξενοδοχοϋπαλλήλων έξω από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξενοδοχοϋπαλλήλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου έξω από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου. Οι εργαζόμενοι στην "βαριά βιομηχανία" της χώρας, απαιτούν μέτρα στήριξης τους εδώ και τώρα!

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου συγχαίρει και ευχαριστεί τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλληλους και όχι μόνο, από Σητεία, Μακρυγιαλό, Ιεράπετρα, Σίσι, που δεν λογάριασαν αποστάσεις και συνθήκες, για να παραβρεθούν σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια έξω από την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, μαζί με τους Μεραμπελιώτες εργαζόμενους.
Όλος ο Νομός ενωμένος με κοινό σύνθημα και απαίτηση: "Είμαστε εργαζόμενοι της βαριάς βιομηχανίας της χώρας και του Νομού. Ζητάμε δουλειά και όχι ελεημοσύνη. Επιδότηση εργασίας και όχι ανεργίας».
Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γουλιδάκη, τους Δημάρχους του Νομού και τα Δημοτικά Συμβούλια καθώς και τα ΜΜΕ, για την συμπαράστασή τους που εκφράστηκε με διάφορους τρόπους.

Ξαφνική ,ευχάριστη αλλά και αποδοτική ήταν η επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου την Τρίτη 19 Μαΐου. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι λόγω και της πανδημίας αλλά και προτάσεις για συνεργασία του ΕΚΛ ,του Δήμου Ιεράπετρας και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας που άμεσα και ομόφωνα στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων με ψήφισμα που εξέδωσε την Δευτέρα 18 Μαΐου.


Πηγή : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας