Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Σήμερα η απόφαση για το συζυγοκτόνο της Σητείας - Στην τελική ευθεία η δίκη για το θάνατο της 32χρονης μητέρας

Δικαστήριο - Δικαστική ΑίθουσαΗ εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί με την εξέταση των μαρτύρων που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν.


Σήμερα αναμένεται –κατά πάσα πιθανότητα- η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναφορικά με το θάνατο της 32χρονης Κατερίνας, η οποία βρήκε τραγικό τέλος, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας, από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, κι ενώ στο ίδιο σπίτι βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας –τότε- 6 και 18 μηνών.

Η δίκη με κατηγορούμενο έναν 37χρονο Κρητικό ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης για σήμερα Τετάρτη, το πρωί, στις 9.30.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί με την εξέταση των μαρτύρων που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν χθες.

Θα ακολουθήσει η απολογία του κατηγορούμενου, η εισαγγελική πρόταση και -όπως όλα δείχνουν- η έκδοση της απόφασης.

Μεταξύ των ατόμων που κατέθεσαν χθες ενώπιον της Έδρας, ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της αδικοχαμένης Κατερίνας.

Εξάλλου, ως μάρτυρας κατέθεσε και ο αστυνομικός που μετέβη στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης Κατερίνας, όπου η τελευταία βρήκε το θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος άνδρας κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», για «έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο» και για «κατοχή φαρμακευτικών σκευασμάτων» για τα οποία δεν υπήρχε η απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Πηγή : Νέα Κρήτη

 

Συνολικες προβολες σελιδας