Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μήνυμα Λ. Τερζή για την θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας

Κατά διαστήματα υπάρχουν ειδήσεις που με την ανακοίνωση τους ειναι δυνατόν να διακόψουν και σπάσουν την μονοτονία , κυρίως άσχημων καταστάσεων και συνθηκών , όπως αυτών που ζούμε την περίοδο αυτή λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και των προβλημάτων στα βόρεια σύνορα μας στον Έβρο .
 Με χαμόγελο λοιπόν ,  αίσθημα αισιοδοξίας και 
ιδιαίτερη χαρά , πληροφορηθήκαμε επισήμως την θετική αξιολογηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας (μας ήταν ήδη γνωστό απο τον Οκτώβριο του 2019) (Aξιολόγηση Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Σητείας - Ανατολή
Η  αξιολόγηση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2019 και αποδείχθηκε πως ο δημος Σητειας και ο ΔΟΚΑΣ ήταν καθ´ολα έτοιμοι για την υποδοχή των αξιολογητών και την θετική έκβαση του ελέγχου . Θεωρούμε ευτύχημα που η αξιολόγηση έγινε επι των ημερών μας και δεν κατέληξε σαν το δημοτικό Ωδείο ,δηλ κλειστό .

Προσωπικά εύχομαι το στολίδι της περιοχής , το γεωπάρκο να προστατευτεί να αναδειχθεί και να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας . 

Έως τότε , μένουμε σπίτι κοντά στα παιδια μας  για να μπορέσουμε σύντομα να περιορίσουμε την εξάπλωση και απαλλαγούμε απο την πανδημία . 

Καλή δύναμη σε όλους 

Δημοτικός Σύμβουλος 
MSC Καθ.Φυσικής Αγωγής 
Λεωνίδας Τερζης 


Συνολικες προβολες σελιδας