Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

“Να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη μας” στόχος του νέου διοικητή για τα νοσοκομεία Λασιθίου

«Ν’ αλλάξει άρδην η εικόνα που έχουν οι πολίτες για όλα τα Νοσοκομεία του νομού και να διαμορφωθεί κλίμα πλήρους εμπιστοσύνης», είναι η μεγάλη στόχευση του Μανόλη Ανδρεαδάκη που πλέον είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λασιθίου που περιλαμβάνει όλα τα Νοσοκομεία του νομού.


Η τελετή ορκωμοσίας του κ. Ανδρεαδάκη και του αναπληρωτή Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας. Επίσης ορκίστηκαν και οι νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές που ορκίστηκαν
  • Διοικητής ΠΑ.Γ.Ν.Η, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.
  • Διοικητής Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κ. Κώστας Τερζάκης.
  • Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κα Ελευθερία Κωστάκη.
  • Ακόμη Διοικητής Γ.Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», κ. Γιώργος Μπέας.
  • Διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου, κ. Ελευθέριος Μαρκάκης.
Ο κ. Ανδρεαδάκης, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, θέτει προτεραιότητα να αναμορφωθούν και να ενισχυθούν όσο γίνεται περισσότερο τα ΤΕΠ.
“Είναι γνωστά τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού αλλά τουλάχιστον να συμμαζευτεί η κατάσταση και οι λύσεις να είναι πιο ανθρώπινες και πιο ουσιώδεις», σημειώνει ο κ. Ανδρεαδάκης.
Αναγνωρίζει πως σήμερα υπάρχει τεράστια συμφόρηση και προβληματισμός για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη συνολική λειτουργία του.
«Το πρόβλημα αναισθησιολόγου και ακτινολόγου είναι οξύτατο και θα προσπαθήσουμε να  δώσουμε λύση, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν».
Ο κ. Ανδρεαδάκης προετοιμάζει ήδη τις κινήσεις του ενώ στόχο έχει να πάρει και νοσηλευτικό προσωπικό, ακόμα κι αν δεν είναι μόνιμο αλλά επικουρικό. «Χρειαζόμαστε προσθήκες και επεξεργάζομαι λύσεις από τώρα, αλλά θα τις δούμε και στη συνέχεια», υπογραμμίζει.

 Πηγή : Ανατολή



Συνολικες προβολες σελιδας