Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Ειδικευόμενοι γιατροί σε Σητεία, Αγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο και ΠΑΓΝΗ

giatroi
Ενας γιατρός στη Σητεία και δύο στον Άγιο Νικόλαο, τοποθετούνται στα αντίστοιχα νοσοκομεία για ειδίκευση συμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, που φέρει  την υπογραφή του υφυπουργού Β.  Κοντοζαμάνη. Με την ίδια  απόφαση, τέσσερις γιατροί προς ειδίκευση τοποθετούνται το ΠΑΓΝΗ και δυο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Πιο αναλυτικά
  • Στη Σητεία τοποθετείται ο Χοντά Ερμής του Οντισέ, σε θέση που κενώθηκε στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα για να ασκηθεί στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Καρδιολογίας.
  • Στον Άγιο Νικόλαο:
-Η Ευαγγελία  Τσαρδινάκη για να  ασκηθεί στην ιατρική ειδικότητα της Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας μέχρι την συμπλήρωση δύο ετών που παρέχει άσκηση το Νοσοκομείο για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής αυτής ειδικότητας.
-Η  Ιωάννα Λυγερού  του Ηλία  , για ασκηθεί στην ιατρική ειδικότητα της Παιδιατρικής μέχρι την συμπλήρωση ενός έτους που παρέχει άσκηση το Νοσοκομείο για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής αυτής ειδικότητας.
Ν. Ν

Πηγή : Style 100fm



Συνολικες προβολες σελιδας