Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2ssPaleJhEye5ODOWiVRgfreF8TT6pvVBCh_hajtSE2hEtHRm&s Παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις και τις ευνοϊκές διατάξεις του Ν. 4611/ 2019 αρκετοί καταναλωτές αρδευτικού νερού δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οικονομικής Υπηρεσίας  για την τακτοποίηση των οφειλών τους.


Η έγκαιρη εξόφληση των  οφειλών εξασφαλίζει την εύρυθμη, ανταποδοτική λειτουργία του τμήματος άρδευσης.

Στα πλαίσια της δικαιοσύνης και της ισονομίας η αδιαφορία των ως άνω καταναλωτών, οι οποίοι με την λογική ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, λειτουργούν  σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, στην πρωτοφανή οικονομική  συγκυρία που βιώνει η περιοχή μας.

Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι από 1 /3/ 2020 το ΤΜΗΜΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ υποχρεούται  να προχωρήσει σε άμεση αφαίρεση  υδρομέτρων λόγω οφειλών σε:
α) καταναλωτές που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών την οποία δεν τηρούν και
β) σε καταναλωτές που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς που υπερβαίνουν τα 150 ευρώ όπως προβλέπεται στον ισχύοντα κανονισμό άρδευσης.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να προσέλθουν στην Οικονομική Υπηρεσία  για την άμεση τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων τους, αποφεύγοντας έτσι την  ταλαιπωρία, τα επί πλέον έξοδα και τη διακοπή της παροχής αρδευτικού νερού στα αγροκτήματα τους.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Οικονομικών Υπηρεσιών

Νικόλαος Μακρυνάκης



Συνολικες προβολες σελιδας