Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Νοσοκομείο Ιεράπετρας: Επαναπρόσληψη του γυναικολόγου που «ανέστησε» την κλινική

Ο επιστήμονας παρέλαβε κλειστή την γυναικολογική κλινική της Ιεράπετρας και την «ανέστησε»
Νεογέννητο, μωρό, βρέφος, γέννηση
Αναρτήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου, η απόφαση της επαναπρόσληψης για άλλους 36 μήνες, του επικουρικού γυναικολόγου- μαιευτήρα Σωκράτη Μέγγουλα, η παράταση της σύμβασης του οποίου είχε λήξει στις 30 Νοεμβρίου, για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Οι Ιεραπετρίτισσες και όχι μόνο σχεδίαζαν το πρωί της Παρασκευής να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείο για να υπενθυμίσουν ότι είναι άμεση ανάγκη να παραμείνει ο γιατρός τους στη θέση του.
Τις πρόλαβαν όμως οι εξελίξεις και η πρόσληψη του Σωκράτη Μέγγουλα που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" ικανοποιώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα για τον επιστήμονα που παρέλαβε κλειστή και κυριολεκτικά " ανέστησε" την γυναικολογική κλινική της Ιεράπετρας.
«Ο Αγώνας μας για  την παραμονή στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας του γυναικολόγου Σωκράτη Μέγκουλα δικαιώθηκε. Ήρθε πριν λίγο η απόφαση: Προσλαμβάνεται ως επικουρικός για 36 μήνες. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος! Είναι το πιο όμορφο δώρο Χριστουγέννων για όλες τις γυναίκες της Ιεράπετρας! Σας ευχαριστούμε! Καλή θητεία, και στη μονιμοποίηση σιγά σιγά!», σχολίαζαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην επιτροπή στήριξης για την παραμονή του γιατρού καθώς και στο Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.


Πηγή : Νέα Κρήτη
 


Συνολικες προβολες σελιδας