Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Η αγορά της Σητείας σταδιακά φοράει τα γιορτινά της

Καθώς διανύουμε πλέον τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, του μήνα των εορτών η αγορά της Σητείας σταδιακά φοράει τα γιορτινά της. Ήδη από την διάρκεια του Σαββατοκύριακου,
αρκετά καταστήματα ξεκίνησαν ή και ολοκλήρωσαν τον στολισμό των βιτρινών τους, δίδοντας μία γιορτινή νότα στην πόλη. «Πράγματι, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη, μπαίνουμε στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, στολίζουμε τα καταστήματά μας προκειμένου να συμβάλουμε στην δημιουργία μίας εορταστικής νότας στην αγορά της πόλης μας. Πιστεύουμε ότι είναι θετικό και στην εικόνα της πόλης και στην ψυχολογία των καταναλωτών, αλλά και εμάς των ίδιων.
Τα καταστήματα επίσης έχουν φροντίσει και υπάρχει επάρκεια ειδών και σε καλές τιμές ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο να κάνει τις αγορές τους, τα δώρα του, να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Ευελπιστούμε ότι και φέτος όπως κάθε χρόνο, το καταναλωτικό κοινό θα προτιμήσει και θα στηρίξει την αγορά της Σητείας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τοπική οικονομία.
Ο Εμπορικός κόσμος, η αγορά της Σητείας όποτε παραστεί ανάγκη ή όποτε κληθεί βοηθάει και είναι παρούσα, με όποιο τρόπο μπορεί. Αυτό που θέλουμε λοιπόν είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η καλή, αμφίδρομη σχέση, η αλληλοϋποστήριξη για να μπορούμε κι εμείς να βοηθάμε -όπου μπορούμε- την τοπική κοινωνία».
Εντός των ημερών, πρόσθεσε η  κ. Νικητάκη, θα συνεδριάσει και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας και μεταξύ άλλων θα συζητήσει και θα καθορίσει και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τις εορτές των Χριστουγέννων.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή


Συνολικες προβολες σελιδας