Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας είναι ένα ζωντανό κύτταρο του τόπου μας”

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα συμβάλει σαν χορηγός και φέτος στην πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα στην περιοχή.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας, είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη, είναι ένα ζωντανό κύτταρο του τόπου μας, ένας δραστήριος Σύλλογος που πέραν των θεμάτων που αφορούν τα μέλη μας τα οποία παρακολουθούμε, συμμετέχουμε καταθέτοντας προτάσεις, διεκδικώντας λύσεις κι ενημερώνοντας και στηρίζοντας τα μέλη μας, ασχολείται και με άλλα τοπικά θέματα που αφορούν όλους μας. Μεταξύ αυτών το μείζον ζήτημα της δημιουργίας Γηροκομείου, των ΑΠΕ-ΒΑΠΕ κι άλλα. Συμμετέχουμε επίσης σε δημοτικές επιτροπές όπως αυτή της Παιδείας, του Τουρισμού, ενώ φυσικά συνεργαζόμαστε με τους υπόλοιπους συλλόγους και φορείς του τόπου.
Θεωρούμε ότι πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί, σαν άνθρωποι, σαν σύλλογοι και να προσπαθούμε συλλογικά να επιτύχουμε πράγματα για τον τόπο και την κοινωνία μας. Ζούμε σε μία απομακρυσμένη περιοχή, σε μία μικρή τοπική κοινωνία που υπάρχουν όμως πολλά θέματα ανοικτά και πρέπει κι εμείς εθελοντικά να συμμετάσχουμε, να ενημερωνόμαστε κι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ωφέλιμο για το καλό του τόπου μας να το κάνουμε. Ο Εμπορικός Σύλλογος αυτό πράττει», κατέληξε η κ. Νικητάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας