Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ν. Καραμανωλάκης στον STYLE100: ” Ο Ηλιοθερμικός ανοίγει τον ασκό του Αιολου”

600Χ400
Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει η εγκατάσταση του ηλιοθερμικού σταθμού στον Αθερινόλακο, που δίνει σήμα πως η περιοχή είναι έτοιμη να “υποδεχθεί”  κι άλλες,ανάλογου τύπου, εγκαταστάσεις, που έρχεται σε αντίθεση  σε κάθε περιβαλλοντολογική μελέτη και χωροταξικό σχεδιασμό.

Αυτη τη θέση υπερασπίστηκε για ακόμα μια φορά ο Νικος Καραμανωλάκης, που μιλώντας στον STYLE100, τόνισε πως τέτοιες επενδύσεις ταιριάζουν μόνο σε ερήμους, το χωροταξικό της Κρήτης εξάλλου δεν επιτρέπει τα ηλιοθερμικά  και έριξε τεράστιες ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή.
Αναφέρθηκε μάλιστα και στην επένδυση στο Αμάρι και στο “βρόμικο κομμάτι” του έργου που θα γίνει στη Σητεία, καλώντας την δημοτική αρχή να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικράτειας.
Είναι η πιο μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα στην παράταξη του δημάρχου Γ. Ζερβάκη και την παράταξη του Ν. Καραμανωλάκη, που ναι μεν βρίσκονται σε κάποιου είδους συνεργασία , με δυο συμβούλους του κ, Καραμανωλάκη να έχουν αναλάβει καθήκοντα  αντιδημάρχου, ειναι όμως μια διαφωνία που είχε πέσει στο τραπέζι νωρίς, ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον νυν δήμαρχο να μιλά για ένα έργο που έχει εξελιχθεί και τον κ, Καραμανωλάκη να τάσσεται υπέρ της καταγγελίας της σύμβασης.
Ο δημοτικός σύμβουλος επανέλαβε πως δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στη νέα δημοτική αρχή, υπάρχουν διαφωνίες και για άλλα θεέματα , (για παράδειγμα ,αν προτεραιότητα είναι ο ΒΟΑΚ η ο ΝΟΑΚ,)υπάρχει όμως και συμφωνία  για το νέο Δημαρχείο (δίνοντας εύσημα στην παράταξη Κουρουπάκη που ξεκίνησε τη διαδικασία )το παραλιακό μέτωπο, θέματα υγειας, ποιότητα νερού , απομάκρυνση αμίαντου κ.α,
Ν.Ν

Πηγή : Style 100Fm



Συνολικες προβολες σελιδας