Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας

Τη Δευτέρα το βράδυ διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σητείας υπό την προεδρία του κ. Σταύρου Συλιγαρδάκη.  Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Συλιγαρδάκης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. και αγαστή συνεργασία  προς όφελος  της επιχείρησης και τελικά των πολιτών του Δήμου Σητείας.

Η πρώτη συνεδρίαση περιελάμβανε την εκλογή Αντιπροέδρου και τον ορισμό αποκλειστικής απασχόλησής του. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιάννης  Σκαρβελάκης.
Το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους:
– Της πλειοψηφίας:  Σταύρο Συλιγαρδάκη -Πρόεδρο με αναπληρωτή τον  Μιχάλη Αντωνιδάκη, Ελένη Πλατανάκη με αναπληρώτρια την Μαρία Γιαννακάκη, Γιώργο Ατζαράκη με αναπληρωτή τον Μανώλη Γαλετάκη, Μανώλη  Αυγουστινάκη με αναπληρωτή τον Νίκο Μεραμβελιωτάκη, Μαρία Σπανουδάκη με αναπληρωτή τον Νίκο Μακρυνάκη.
– Της παράταξης «Σητεία: Επιστροφή στο Μέλλον» Παύλος Παντελάκης με αναπληρωτή τον Μανώλη Λιλιμπάκη
– Της παράταξης «Μαζί στο Αύριο»: Νίκο Καραμανωλάκη με αναπληρωτή τον Γιώργο Αϊλαμάκη.
Επίσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΣ συμμετέχουν οι: Νίκος Ραπάνης (ως εκπρόσωπος  περιβαλλοντικού φορέα) Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Σητείας, Γιώργος Κατσούλης (εκπρόσωπος των εργαζομένων) και από την πλευρά των  δημοτών  οι Γιάννης Σκαρβελάκης με αναπληρωτή τον Γιώργο Μεταξάκη και η Μαρία Αεράκη με αναπληρωτή τον Ηλία Μεγαγιάννη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή



Συνολικες προβολες σελιδας