Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Μήνυμα του δημάρχου Σητείας για την επίσημη έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-2020

Ως νέα Δημοτική Αρχή απευθυνόμαστε σήμερα στο σύνολο της μαθητικής και εκπαιδευτικήςκοινότητας του Δήμου μας,  στέλνοντας τις ευχές μας για μια παραγωγική, δημιουργική καιαποτελεσματική σχολική χρονιά.

Στους εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του δήμου μαςευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία, υπενθυμίζοντας τους πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια για την ευόδωση του εκπαιδευτικού τους έργου και συνάμα διαθέσιμοι για κάθε είδουςσυνεργασία που μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας τους.
Στους μαθητές μας ευχόμαστε μια σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο, γνώση, όνειρα και ελπίδες, μα πάνω από όλα να εκπληρώσουν με επιτυχία τους προσωπικούς τους στόχους.
Κι ακριβώς επειδή τα παιδιά μας είναι το μέλλον και η ελπίδα αυτού του τόπου, είναι υποχρέωση και θέληση μας να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς και τις ανάγκες τους.
Τέλος στους γονείς να ευχηθούμε να εφοδιαστούν με υπομονή, δύναμη, επιμονή και πίστη για να καμαρώσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας των παιδιών τους.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή με τις υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες ώστε να πραγματωθούν όλα τα παραπάνω.
Καλή Σχολική Χρονιά σε Όλες και Όλους.
Δήμαρχος Σητείας
Γιώργος Ζερβάκης

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας