Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

«Περπατάμε στη γειτονιά του Βιτσέντζου Κορνάρου»

http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/08/%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%9A.jpgΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Πισκοκεφάλου σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμήν της γενέτειρας του μεγάλου μας ποιητή αλλά και του έργου του με τίτλο «Περπατάμε στη γειτονιά του Βιτσέντζου Κορνάρου».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του Έτους Ερωτόκριτου, όπως έχει οριστεί το έτος 2019 από το Υπουργείο Πολιτισμού, ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής για τον σπουδαίο δημιουργό του τόπου μας. Πρόκειται για μία σπονδυλωτή εκδήλωση που θα περιλαμβάνει μουσική, ξεναγήσεις, τραγούδι, απαγγελίες και πολλά άλλα, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα σημεία όπου έζησε ο Βιτσέντζος Κορνάρος, ο δημιουργός του Ερωτοκρίτου και της Θυσίας του Αβραάμ. Συμμετέχουν μέλη της χορωδίας του Πισκοκεφάλου, μέλη της θεατρικής ομάδας του Προοδευτικού Συλλόγου, ντόπιοι καλλιτέχνες και παιδιά του χωριού. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019, στις 7:00 μ.μ., και το σημείο συνάντησης θα είναι ο Νερόμυλος των Κορνάρων. Θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε για να περάσουμε όλοι μαζί μία όμορφη και ξεχωριστή βραδιά. 
 http://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2019/08/%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%9A.jpg


Συνολικες προβολες σελιδας