Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Σοφοκλή «Αντιγόνη»

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στο θέατρο «Άττις-Νέος Χώρος» η Ομάδα Σημείο Μηδέν περιοδεύει κατά τους μήνες Ιούλιο- Αύγουστο και Σεπτέμβριο σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Από τον προγραμματισμό της δεν θα μπορούσε να λείψει η Κρήτη. Έτσι, στις 9 Αυγούστου η «Αντιγόνη» της Ομάδας Σημείο Μηδέν θα παρουσιαστεί στο Ρέθυμνο στο Φρούριο Φορτέτζα, στο Θέατρο «Ερωφίλη», στις 10 στο Ηράκλειο, στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» και στις 11 στη Σητεία στο Άλσος Χλουβεράκη στις 9.30 μ.μ.
Η παράσταση είναι το αποτέλεσμα πολύμηνου εργαστηρίου πάνω στην αρχαία Τραγωδία, που ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2018 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο με την πρεμιέρα. Για τις ανάγκες της ερευνητικής διαδικασίας και της παράστασης δημιουργήθηκε νέα μετάφραση από τον Δημήτρη Δημητριάδη.
Οι συντελεστές:
Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Δημ. Δημητριάδη, σκηνοθεσία, διαμόρφωση χώρου, επιμέλεια κοστουμιών Σάββα Στρούμπου, Μουσική Λεωνίδα Μαριδάκη, Φωτισμούς Κώστα Μπεθάνη, Photo credits Αντωνίας Κάντα, Δημιουργία αφίσας Soul Design
Επικοινωνία παράστασης Μαριάννας Παπάκη, χρέη δραματολόγου εκτελεί η Μαρία Σικιτάνο.
Παίζουν: Αντιγόνη Έβελυν Ασουάντ, Κρέων Κων. Γώγουλος, Τειρεσίας- κορυφαία Χορού Έλλη Ιγγλίζ
Ισμήνη- Αγγελιαφόρος Ανδρομάχη Φουντουλίδου
Αίμων Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ευρυδίκη- κορυφαία Χορού Ρόζυ Μονάκη, Φύλακας-Εξάγγελος: Στέλιος Θεοδώρου- Γκλίναβος
Χορός- η Ομάδα.
Προπώληση στη Σητεία: Βιβλιοπωλείο «Πάπυρος», Βιτσέντζου Κορνάρου 75, τηλ. 2843023663, Κατάστημα VICKO, Μύσωνος 45, τηλ. 2843025660.
Για όλες τις παραστάσεις εισιτήρια είναι διαθέσιμα και μέσω ηλεκτρονικής προπώλησης στο Viva.gr

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας