Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήρια Γ. Ζερβάκη σε Ι. Πλακιωτάκη και Εμμ. Θραψανιώτη

Συγχαρητηρια απέστειλε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» στους νεοεκλεγέντες βουλευτές Λασιθίου Ι. Πλακιωτάκη και Εμμ. Θραψανιώτη:




Προς:
Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη
Αξιότιμε  κ. Υπουργέ,
Με την παρούσα θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.
Η επιλογή σας στο αξίωμα του Υπουργού αποτελεί μέγιστη τιμή για την Κρήτη, το Λασίθι και ασφαλώς για τη γενέτειρά σας, την πόλη της Σητείας.
Σε μια κομβικής σημασίας πολιτική συγκυρία, τόσο για την χώρα μας όσο και για την ευρύτερη περιοχή, σας ευχόμαστε ήρεμες πολιτικές θάλασσες και γαλήνια ευόδωση του έργου που αναλαμβάνετε.
Με πυξίδα αναφοράς την πρόοδο του τόπου μας, δηλώνουμε παρόντες, προσβλέποντας σε μια αγαστή συνεργασία που θα φέρει τον Δήμο μας σε πορεία προόδου και ευημερίας, και θα καταστήσει την περιοχή φάρο ανάπτυξης και σημείο αναφοράς.


Προς:
Βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη
Αξιότιμε  κ. Βουλευτά,
Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στο βουλευτικό αξίωμα, και συνάμα τις καλύτερες ευχές μας για παραγωγική και γόνιμη θητεία στο κοινοβουλευτικό σας έργο.
Η έως τώρα πορεία σας, το ήθος σας, η γνώση των προβλημάτων, και το έργο σας αποτελούν για εμάς εχέγγυο και προτροπή για μια από κοινού καλή συνεργασία και διαρκή επικοινωνία ώστε να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, με ανάπτυξη και ευημερία για τους συμπολίτες μας.

Με Εκτίμηση,
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σητείας
Ζερβάκης Γιώργος
Και τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης
«Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις»

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας