Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Οι τελικοί του τουρνουά ομίλου αντισφαίρισης Σητείας

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/tennis-ball-on-serve.jpg?mtime=20170307184942Οι τελικοί του τουρνουά ομίλου αντισφαίρισης ΣητείαςΟι τελικοί όλων των κατηγοριών του Εσωτερικού τουρνουά μελών και μαθητών που διεξάγεται τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Απόψε και αύριο βράδυ, θα διεξαχθούν στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας, οι τελικοί όλων των κατηγοριών του Εσωτερικού τουρνουά μελών και μαθητών που διεξάγεται τις τελευταίες 2 βδομάδες.
Σχεδόν 100 συμμετοχές, περισσότεροι από 100 αγώνες και πλήθος κόσμου έχουν παρακολουθήσει με φυσική παρουσία αλλά και μέσω ζωντανών μεταδόσεων από το κανάλι του ομίλου στο youtube, όμορφους αγώνες από αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά.
Η αυλαία λοιπόν θα πέσει με τους τελικούς στις κατηγορίες:
Απόψε το βράδυ από τις 19:00 και μετά.
Τελικός ταμπλό Γυναικών δεύτερης ευκαιρίας με αντιμέτωπες τις:
Καζαμία Μαρία και Χαραλαμποπούλου Λίτσα.
Θα ακολουθήσουν οι τελικοί των ΔΙΠΛΩΝ. ΑΝΔΡΩΝ και ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ως εξής:
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος με Μαλλιαρουδάκη Δημήτρη απέναντι στους
Κοντογιωργάκη Νεκτάριο με Κοντογιωργάκη Γιάννη.
Μια οικογενειακή μάχη για πρώτη φορά στα χρονικά του ομίλου όπου πατέρας και γιος θα αντιμετωπίσει πατέρα και γιο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
Χατζηαθανασιάδη Αλέκα με Κοντογιωργάκη Μάξιμο απέναντι σε
Δανδουλάκη Κωνσταντίνα με Μιχαήλοβιτς Μπόμπαν
Αύριο Δευτέρα 15-7-2019 και μετά τις 18:30 θα διεξαχθούν οι τελικοί του ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας των ανδρών και οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ ως εξής:
Τελικός ταμπλό Ανδρών δεύτερης ευκαιρίας με αντιμέτωπους τους:
Δρακάκη Γιάννη απέναντι στον νικητή του ημιτελικού που θα γίνει σήμερα Κυριακή μεταξύ του Μιχαήλοβιτς Μπόμπαν και Ανδρεαδάκη Μανώλη.
ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Δανδουλάκη Κωνσταντίνα απέναντι στη Χατζηκώστα Φωτεινή.
Η νεαρή Φωτεινή 11 ετών έφθασε επάξια στο τελικό της Διοργάνωσης και θα σταθεί απέναντι στην έμπειρη Κωνσταντίνα σε ένα μοναδικό ματς.
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
Μαλλιαρουδάκης Λέανδρος απέναντι στον Κοντογιωργάκη Γιάννη
Στον μεγάλο τελικό των ανδρών ένα γνώριμο από το παρελθόν ζευγάρι που θα έρθει αντιμέτωπο για μια ακόμα φορά. Τα νιάτα απέναντι στην εμπειρία και ότι ήθελε προκύψει!!!
Σας καλούμε όλους αυτές τις 2 τελευταίες μέρες του τουρνουά να έρθετε στα γήπεδα του Ομίλου και να παρακολουθήσετε συγκλονιστικά παιχνίδια.
Τη Δευτέρα μετά τους τελικούς θα ακολουθήσουν οι απονομές επάθλων σε όλες τις κατηγορίες, φαγητό και ποτό.
Όσοι δε μπορούν να βρίσκονται στα γήπεδα και οι φίλοι από μακριά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι του ομίλου στο YOUTUBE στη παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channe...

Πηγή : Creta live
 

Συνολικες προβολες σελιδας