Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ασπρά Δέσποινα: Η Κρητικοπούλα που… μαγεύει με τη φωνή της…


Η Δέσποινα Ασπρά είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που κάνει την είσοδό της στη δισκογραφία πολύ δυναμικά!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι “Ανάθεμα τον αίτιο” στίχοι και μουσική παραδοσιακή. Ένα τραγούδι απο την Αγιάσο της Λέσβου με την επανεκτέλεση της Δέσποινας.
Το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Μοναξιά” σε στίχους του Ταξιδευτή.
Πρόκειται για ένα τραγούδι με την δημιουργική σφραγίδα της ίδιας της τραγουδίστριας ξεδιπλώνοντας με αυτό τον τρόπο το σπουδαίο της ταλέντο στην σύνθεση μιας και έχει γράψει τη μουσική η ίδια.
Το τραγούδι,



Νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη και κυρίως με μουσική παιδεία αφού και η ίδια είναι μουσικός παίζοντας Μαντολίνο.
Το Μαντολίνο της και η μοναδική της ερμηνευτική ικανότητα την συντροφεύουν και στις live εμφανίσεις της σε επιλεγμένους χώρους κυρίως του Ηρακλείου και της Σητείας αφού η φήμη της και το όνομά της σιγά σιγά αρχίζει να συζητιέται στα μουσικά στέκια.
Γεννήθηκε στις 1/3/1996, με καταγωγή απο Σητεία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Πλέον κάτοικος Ηρακλείου λόγω σπουδών τα τελευταία 5 χρόνια (μαθηματικό) ενώ παράλληλα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης σπουδάζει σε ωδείο του Ηρακλείου εμπλουτίζοντας έτσι  τις ήδη καλλιεργημένες γνώσεις της χάρη στο μοναδικό της ταλέντο.
Όπως η ίδια αναφέρει,
Η μουσική πάντα με τραβούσε, δεν έλειπα από σχολικές χορωδίες… Παρ όλα αυτά έπιασα το μαντολίνο γύρω στα 16. Πήγα σε δάσκαλο για μαντολίνο στα 18(όταν πήγα, ήδη έπαιζα) . Μετά ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής. (Έντεχνο, Παραδοσιακό και τώρα κλασσικό).
Από κοντά μπορούμε να την απολαύσουμε στη Σητεία αυτό το Σάββατο στο Διόνυσος και στις 19 του μήνα λαμβάνει μέρος σε μια θεατροχορευτική παράσταση επίσης στη Σητεία.
Την τρέχουσα εβδομάδα συμμετέχει στο top20 του κρητικόςfm (βρίσκετε σε εξέλιξη) συγκεντρώνοντας εκατοντάδες ψήφους με το τραγούδι “Ανάθεμα τον αίτιο”

Email: despoina26as@gmail.com
Εγγραφή στο κανάλι της στο YouTube για να απολαμβάνετε πρώτοι όλα της τα τραγούδια. ΕΔΏ
Tις πιο θερμές ευχές μας.
Από το Kritivoice

Πηγή :Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας