Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ο Θοδωρής Πατεράκης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ζητά να επανεκλεγεί Δήμαρχος Σητείας

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/paterakis-sitia_1_radiolasithi.gr_.jpgΑκόμη μια θητεία διεκδικεί στο Δήμο της Σητείας ο νυν Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης, εν μέσω μια αρκετά έντονης προεκλογικής περιόδου, με ακόμη 4 υποψηφίους να διεκδικούν την διοίκηση του Δήμου.

Ο κ. Πατεράκης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό και θέτοντας τις προτεραιότητες και τους στόχους με τους οποίους θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες της Σητείας να τον στηρίξουν εκλογικά.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι στο Δήμο Σητείας πλην του κ. Συμεωνίδη της Λαϊκής Συσπείρωσης, δεν αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Ράδιο Λασίθι να συμμετάσχουν σε μια ομαδική συζήτηση, κάτι που σχολίασε αρνητικά ο κ. Πατεράκης, αναφέροντας πως ορισμένοι προσπαθούν να αρνηθούν τον δημόσιο διάλογο, ώστε να καταφέρουν να περάσουν τις θέσεις τους, μέσα από την έλλειψη ενημέρωσης και διαλόγου που θα επέτρεπε να γίνει σύγκριση σε όλα τα επιχειρήματα.
Ο ίδιος ανέφερε πως το έργο που έχει παραχθεί την περασμένη πενταετία και ο προγραμματισμός που ήδη υπάρχει του επιτρέπει να πραγματοποιεί μια προεκλογική εκστρατεία χωρίς «θα» και υποσχέσεις.
Προτεραιότητες της επόμενης θητείας εφόσον ο ίδιος εκλεγεί, είναι απ’ τη μια να ολοκληρωθούν βασικές υποδομές, όπως το Δημαρχείο ένα έργο για το οποίο εξασφαλίστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό και χρειάστηκε πολύ δουλειά από τις υπηρεσίες του Δήμου. Παράλληλα ο τουριστικός και ο αγροτικός τομέας στους οποίους στηρίζεται ο Δήμος να υποστηριχτεί με τις ανάλογες υποδομές που αφορούν τα οδικά δίκτυα, όπως την ανατολική παράκαμψη της Σητείας. Το ίδιο πρέπει να συμβεί με νέα αρδευτικά έργα που θα βοηθήσουν σε περιόδους ξηρασίας όπως τα φράγματα Λιθινών και Χοχλακιών και τη λιμνοδεξαμενή του Ζου. Η αναβάθμιση του βιολογικού της Σητείας είναι επίσης μέσα σε αυτά που πρέπει να προχωρήσουν, όπως και ο βιολογικός του Μακρύ Γιαλού, ένα έργο στο οποίο όπως είπε τον πρώτο λόγο έχει ο Δήμος Ιεράπετρας.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι


Συνολικες προβολες σελιδας