Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ζερβάκη

Όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ζερβάκη




Εκλογική περιφέρεια Σητείας
ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Ιδιωτικός Υπάλληλος                
Γεννήθηκε στη Σητεία. Είναι παντρεμένος με την Νικολέτα Περάκη και έχει ένα γιό τον Βαγγέλη. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ε. Ηλεκτρολογίας. Eίναι μέλος στο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας. Ασχολείται με εθελοντικές δραστηριότητες, κοινωνικές δράσεις και αθλητισμό.
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΝΙΚΟΛ) του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Ιδιωτικός Υπάλληλος                   
Γεννήθηκε στη Σητεία. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Έχει εργαστεί ως ασκούμενη δικαστικός επιμελητής και από το 2009 εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης. Είναι μέλος και ερασιτέχνης ηθοποιός στη θεατρική ομάδα του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας. Ταυτόχρονα είναι εθελόντρια σε τοπική εθελοντική ομάδα καθαρισμού της παραλίας και της παράκτιας ζώνης. Αγαπημένες της δραστηριότητες είναι το θέατρο, η μουσική και τα πολιτιστικά δρώμενα.
ΑΝΤΩΝΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ξενοδόχος, Επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στη Σητεία. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μαρινάκη (εκπαιδευτικό) και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας. Από το έτος 2000 εργάζεται σε Ξενοδοχειακή Επιχείρηση στην οποία είναι διευθυντής από το 2008 έως και σήμερα. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Επαρχίας Σητείας και είναι μέλος πολλών σωματείων της πόλης. Τις περιόδους 2003 έως 2007 και 2011 έως και σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών υπήρξε μέλος στο ΔΣ της  ΔΕΠΟΤΑΣ και του Πνευματικού Κέντρου Σητείας. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος με καθήκοντα: τουριστικής ανάπτυξης, οικονομικών, κυκλοφοριακών θεμάτων, σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης και  πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.
ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Έμπορος Κλειθροποιός
Γεννήθηκε  τον Οκτώβριο του 1964. Τα παιδικά χρόνια της ζωής του τα πέρασε στους Αρμένους Σητείας. Το 1983 εγκαταστάθηκε στη Γερμανία και εκεί αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή Κλειθροποιών Γερμανίας. Παντρεύτηκε και απέκτησε μια θυγατέρα. Επαναπατρίστηκε το 2005 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον εμπορικό τομέα ενώ παράλληλα είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Κλειθροποιών Ελλάδος.
ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
Νοσηλεύτρια
Γεννήθηκε στη Σκοπή Σητείας όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτη Γενικού Λυκείου Σητείας. Έχει εργαστεί στο Νοσοσκομείο Σητείας ως νοσηλέυτρια και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» όπως και στον Αθερινόλακο. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές ομάδες του τόπου μας.
ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ (ΧΑΡΙΛΑΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Συνταξιούχος Επιχειρηματίας
Γεννήθηκε στη Σητεία το 1940. Είναι παντρεμένος με την συνταξιούχο φιλόλογο Μάρω Περογιαννάκη. Έχει τρία παιδιά. Είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας. Στην σαραντάχρονη πορεία της Εμπορικής του δραστηριότητας δημιούργησε  την ΧΑΡ. Γ. ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΚΗΣ Α.Ε.  Ήταν Αντιπρόσωπος της NESTLE A.E. με διανομές στο νομό Λασιθίου και σε ολόκληρη την Κρήτη, όπως επίσης και Αντιπρόσωπος των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.  Ίδρυσε την ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΕΙΟ Α.Ε. (HOTEL VAI). Ίδρυσε την ΨΑΡΙ Α.Ε. (Ιχθυοκαλλιέργειες στην Τέντα Σητείας). Διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας, μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Λ. Σητείας. Δηλώνει αθεράπευτα Σητειακός και θα δουλέψει για μια ομορφότερη Σητεία.
ΓΑΛΕΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γυμναστής, Επιχειρηματίας
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και πλέον κατοικεί μόνιμα στη Σητεία. Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε στην Αθήνα σε Ακαδημία Αθλητισμού και σε διάφορα κολλέγια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια μέσα από συνδικαλιστικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Με την επιστροφή του στη Σητεία απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση και στον πρωτογενή τομέα ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο βασικός πυλώνας για την συστηματική ανάπτυξη του τόπου μας.
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Συμβολαιογράφος
Γεννήθηκε το 1965 στη Σητεία. Γονείς της είναι ο Διονύσης και η Στέλλα Γιαννακάκη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Harvard στις Η.Π.Α. Από το 1993 εργάζεται στη Σητεία ως Συμβολαιογράφος. Παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη δράση στους τομείς του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού. Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος από το 2007 έως το 2010 με τον Συνδυασμό του Γιώργου Ζερβάκη.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΡΟΥΣΣΟΥ
Εκπαιδευτικός, Μαθηματικός
Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφορικά συστήματα και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Διετέλεσε καθηγητής β’βάθμιας εκπαίδευσης, διδάσκων και διοικητικός προιστάμενος στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας παρ. Λασιθίου, του Συμβουλίου ΕΛΜΕ Λασιθίου, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σητείας. Χαρακτηρίζεται από την έντονη και διαρκή ενασχόλησή του με την πολιτική, από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι και σήμερα. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Επ. Κυκλοφοριακού και της Επ. Πολιτικής προστασίας στο Δήμο Σητείας.  Άλλες ασχολίες: Μουσική, ζωγραφική.
ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Στέλεχος Επιχειρήσεων
Μεγάλωσε στη Σητεία όπου και επέστρεψε μετά τις σπουδές του στη Γαλλία. Πτυχιούχος Χωροταξίας-Πολεοδομίας (Π/μιο Σορβόννης) και πτυχιούχος Γεωπόνος Μηχανικός (Κλερμόντ Φεράν), ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν εξωτερικός συνεργάτης – μελετητής στον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας. Από το 2015 εργάζεται σαν σύμβουλος Διοίκησης & Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού στον ξενοδοχειακό Όμιλο LedraHotelsandVillas/DomesResorts. Έχει διατελέσει Δ/ντης του Γραφείου του Γεν. Γραμ. της Περιφέρειας Κρήτης (2004-2007) και του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας (2007 -2009). Την περίοδο 2012 – 2014  βρίσκεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης ως Δ/τής Γραφείου του Γεν. Γραμ. του Υπουργείου, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εμπειρία τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική κυβέρνηση.   Με   ερείσματα   από   την  20ετή  προσφορά  στα  κοινά  του  πατέρα  του  Σταύρου  Διαλυνά (τ. πρόεδρος Μαρωνιάς), συμμετέχει ξανά, όπως και το 2006, στην αυτοδιοικητική προσπάθεια του Γιώργου Ζερβάκη για να δώσει νέα προοπτική στο Δήμο Σητείας. Με όραμα για τον Τόπο μας διεκδικούμε με τόλμη τη Σητεία που ονειρευόμαστε.
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Δημόσιος Υπάλληλος Πληροφορικής
Γεννήθηκε στη Σητεία το 1963. Φοίτησε σε Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Αθήνα.  Από το 1986 έως και σήμερα εργάζεται  στο Νοσοκομείο Σητείας σε θέση Κλάδου ΤΕ Πληροφορικής. Είναι προϊστάμενος στο τμήμα Πληροφορικής & Οργάνωσης του Νοσοκομείου Σητείας από το 2006 μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Νοσοκομείο συμμετείχε ενεργά στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Νομού Λασιθίου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Σητείας, ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων.  Από το 1995 έως το 2012 υπηρέτησε στο Σύλλογο Εργαζομένων από διάφορες θέσεις, ενώ υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στα Συνέδρια της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στο Νοσοκομείο συμμετείχε σε συνέδρια σχετικά με την  Πληροφορική  και την υγεία.
ΚΑΜΠΑΝΑΚΗ ΡΑΝΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Ιδιωτικός Υπάλληλος στον Τουριστικό Τομέα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σητεία. Είναι απόφοιτη ΙΕΚ με ειδικότητα Φοροτεχνικού Γραφείου. Έχει αποφοιτήσει από την σχολή Αεροπορικών και Τουριστικών σπουδών στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι διπλωματούχος ΙΑΤΑ. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Για 5 χρόνια εργάστηκε σε αεροπορικές εταιρίες και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Σητείας. Αγαπημένες της δραστηριότητες είναι ο αθλητισμός και τα ταξίδια.
ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
Επαγγελματίας στο χώρο του Τουρισμού
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στη Σφάκα. Μένει μόνιμα στο Μόχλο. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Συντυχάκη. Έχει σπουδάσει Bachelor in Tourism and Hospitality Management in University of Wales και ασχολείται επαγγελματικά με τον Τουρισμό. Είναι ιδιοκτήτης Τουριστικών Καταλυμάτων και καταστημάτων ψυχαγωγίας. Είναι Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μόχλου. Γνωρίζει καλά Αγγλικά και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το ψάρεμα και τον αθλητισμό.
ΛΕΛΕΚΑΚΗ  ΜΑΡΙΑΝΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1994 ζει και δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός υπάλληλος (γραμματέας) στη Σητεία.  Συμμετέχει στην ΕΔΕΑΚ από το 2015 μέχρι και σήμερα. Έχει πτυχίο στις Πρώτες Βοήθειες και ανήκει στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Σητείας.  Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πισκοκεφάλου από το 2015 έως και το 2018. Δραστηριοποιείται στη θεατρική ομάδα του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας  «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» και συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.  Είναι παντρεμένη με το Ματθαίο Πασχαλάκη  (Ιδιωτικός Υπάλληλο και Προπονητή UEFA B). Έχει δύο κόρες την Αντιγόνη 23 ετών (φοιτήτρια ΑΕΙ στον τομέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων) και την Καλλιόπη 13 ετών.
ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Περιβαλλοντολόγος, Επιχ. στον Τουριστικό Τομέα
Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από τη Σητεία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας, της Σχολής Περιβάλλοντος του Παν/μίου Αιγαίου. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και απέκτησε τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάστηκε στην Αθήνα ως ιχθυολόγος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη δράση με το φοιτητικό κίνημα και με την ολοκλήρωση τους μέχρι και σήμερα, αποτελεί μέλος του ΓΕΩΤΕΕ. Από το 2015 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο του τουρισμού. Ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά και είναι μέλος και γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Σητείας. Είναι μέλος και αντιπρόσωπος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) καθώς και του ΔΣ του Αγροτικού και Αρδευτικού Συλλόγου Αγίας Φωτιάς Σητείας.

ΜΑΚΡΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΤΣΙΦΤΕΣ) του ΙΩΑΝΝΗ
Γεωπόνος
Γεννήθηκε στη Μυρσίνη Σητείας το 1964. Πτυχιούχος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων στα προγράμματα»Διασφάλιση Ποιότητας»(Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)και»Χημεία Τροφίμων και Τεχνολογία της Διατροφής» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).Είναι συνιδρυτής, συνιδιοκτήτης και εργαζόμενος στην εταιρία «Ι. Τζιρβελάκης – Ν. Μακρυνάκης Ο.Ε.» που ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στον Κουτσουρά. Παράλληλα καλλιεργεί  με τον συνέταιρο του κηπευτικά εκτός εποχής σε πρότυπο ιδιόκτητο θερμοκήπιο στην τοπική κοινότητα Λιθινών. Ερασιτέχνης αμπελουργός, οινοποιός και μαντιναδολόγος, με πολυετή ενασχόληση με τα κοινά. Από το 2017 έως σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Λασιθίου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κουβαράκη  κι  έχουν  μια  κόρη,  την  Άννα  Μαρία.
ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Δικηγόρος
Γεννήθηκε στη Σητεία το 1947. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Τσαγκαράκη. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Σητεία από το 1975. Υπήρξε Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας επί 4 έτη και γραμματέας στο Δ.Σ. του Α.Ο. Νίκης Σητείας όπως επίσης και Δημοτικός Σύμβουλος επί 5 τετραετίες στο Δήμο Σητείας. Υπήρξε Νομικός Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας και στη συνέχεια της Alpha Bank μέχρι το 2010. Eπίσης υπήρξε Νομικός Σύμβουλος του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Σητείας. Είναι Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μονής Τοπλού και του Κοινωφελούς Εκκλησιαστικού Ιδρύματος ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗ όπως και της Α.Ε. ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.
ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Εκπαιδευτής Ζώων Συντροφιάς
Γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου το 1982. Ζει και δραστηριοποιείται στη Σητεία. Ασχολείται με την εκπαίδευση και τον συμπεριφορισμό των σκύλων συντροφιάς αλλά και με έρευνες σχετικά με την συμπεριφορά των ζώων, με σκοπό την αρμονική συμβίωση  με  τους  ανθρώπους.  Είναι  παντρεμένος  με την Γεωργία Αυγουστάκη. Ιδιοκτήτης  του  Σητεία Κ9.  Μέλος  της ομάδας  εκπαιδευτών Sam’s Field Eλλάδoς. Συνεργάτης και Αρθρογράφος  του  ιστότοπου: www.livingwithdogs.gr.  Απόφοιτος  της  Ακαδημίας  Επαγγελμάτων  Ζώων  Συντροφιάς.
ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
Τουριστικός  Επιχειρηματίας
 Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου το 1991 στον Άγιο Νικόλαο. Γονείς του είναι ο Παξιμαδάκης Κων/νος, συνταξιούχος επιχειρηματίας  και η Παπαδοπούλου Χριστίνα, φιλόλογος. Φοίτησε σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Σητείας και του Ηρακλείου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σητεία διατηρώντας εμπορικό κατάστημα και συγκρότημα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Αγαπημένες του δραστηριότητες είναι ο αθλητισμός και η μουσική.
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΣΠΙΘΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Οικιακά
Γεννήθηκε στη Σητεία όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Παπαδάκη Νίκο (Σπίθα) και έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Δραστήριο μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Σητείας με παρουσία σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και σε υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού.
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Προϊστάμενος ΥΠΑ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λευκωσία Κύπρου. Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Καφετζάκη και έχει τέσσερα παιδιά. Εργάζεται στην Υ.Π.Α. ως Προϊστάμενος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας του Αεροδρομίου Σητείας. Έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις ομάδες εργασίας για την ασφάλεια των πτήσεων (ECAC) και έχει συμμετοχή στη σύνταξη του Εθνικού Κανονισμού Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΚΑΠΑ). Έχει συμμετοχή σε όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων από όπου πέρασαν τα παιδιά του (4ο Νηπιαγωγείο, 2ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Σητείας). Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σητείας. Πρόεδρος Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σητείας τα τελευταία 6 χρόνια. Ενεργό μέλος της ΕΔΕΑΚ από το 2011.
ΠΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ
Εκπαιδευτικός , καθηγητής Μαθηματικών
Μεγάλωσε στη Σητεία όπου και επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και της στρατιωτικής του θητείας ως Έφεδρος Αξιωματικός της Π.Α. Πτυχιούχος Μαθηματικός (Πανεπιστημίου Κρήτης) και ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «Νεύσις».  Διατελεί εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ως μέλος της Επιτροπής του Σπουδαστηρίου Μαθηματικών του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Την περίοδο 2014 – 2018 διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας του Παραρτήματος Λασιθίου, ενώ σήμερα διατελεί χρέη αντιπροέδρου. Από το 2014 έως και σήμερα έχει την τιμή να προεδρεύει του Δ.Σ. της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας. Συμμετέχει και στηρίζει ενεργά τα Πολιτιστικά και Επιστημονικά Δρώμενα της περιοχής μας ως μέλος συλλογικοτήτων και φορέων, θεωρώντας ότι το εθελοντικό κίνημα είναι η θεμελιώδης βάση ανάπτυξης της κοινωνίας μας. Ενδιαφέροντα: Αστρονομία, Σκάκι, Αθλητισμός
ΠΕΡΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
Φιλόλογος, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στη Σητεία. Είναι κόρη του Γιάννη και της Ερμιόνης Περράκη. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακή ειδίκευση στην «Ελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία» από το Α.Π.Κυ.  και στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων» από το Ε.Α.Π. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας, σε εφημερίδες του Ηρακλείου σε ιδιωτικές εταιρίες, αλλά και ως φιλόλογος σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ηρακλείου και του Ν.Λασιθίου. Από το 2011 έως και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Ν. Λασιθίου, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας, Παράρτημα Σητείας και σε ευρωπαϊκά προγράμματα για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Από το 2017 έως και σήμερα είναι Γ. Γ. του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος».
ΠΛΑΤΑΝΑΚΗ – ΤΣΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ
Βοηθός Μικροβιολόγου – Δημόσιος Υπάλληλος
Γεννήθηκε στη Σητεία όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτη Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής με ειδικότητα Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Το 2010 πέτυχε σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για το Υπουργείο Υγείας και από το 2011 εργάζεται στο Μικροβιολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Κ.Υ.Σητείας.Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Παρασκευαστών (ΕΝ.ΤΕ.ΠΑ) και γραμματέας του Φιλανθρωπικού Σωματείου Στήριξης (Α.με.Α) επαρχίας Σητείας. Ασχολείται χρόνια με τον εθελοντισμό και είναι μέλος σε συλλόγους και οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Το 2014 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας. Συνέβαλε καθοριστικά στον εξωραϊσμό της πόλης αναβαθμίζοντας παράλληλα και αξιοποιώντας πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις. Υπήρξε Πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, μέλος του Λιμενικού Ταμείου, μέλος στο Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Σ.Ε.Ο. στο τοπικό τμήμα Σητείας και ενεργό μέλος στον Δ.Ο.Κ.Α.Σ. Είναι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Τσαντάκη (αστυνομικό) και έχει δύο παιδιά, τον Χάρη και την Πετρούλα.
ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Παρίσι στην  Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ENSBA, διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός D.P.L.G. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Εργάστηκε ως αρχιτέκτων στο Παρίσι και έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στη «Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική» και «Αρχιτεκτονική Τοπίου». Από το 1986 διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών στη Σητεία. Αναλαμβάνει μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων, αναπλάσεις παραδοσιακών κτισμάτων καθώς επίσης και ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές συνθέσεις. Συνεργάτης του Ο.Α.Σ, μελετητής με πτυχίο Ε για Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες και Ειδικός Σύμβουλος στον Δήμο Λεύκης, έχει υλοποιήσει  πλήθος έργων στην ευρύτερη περιοχή. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Σητείας από το 2010 έως το 2013 και από τα ιδρυτικά μέλη του πάντα είχε θέση και άποψη για τις όποιες μελέτες και παρεμβάσεις τόσο στην πόλη της Σητείας, όσο και στην περιοχή του νομού. Σύζυγός της είναι ο  Κωστής Σταυρακάκης και έχει ένα γιό τον Ιάσωνα.
RIGON – XAMHΛΑΚΗ LILIANA – LISETA
Ξεναγός
Γεννήθηκε στο Deventer της Ολλανδίας. Κατοικεί στη Σητεία από το 2003 και είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Χαμηλάκη. Μετά το λύκειο εισήχθη στο Η.Ε.Α.Ο. ΗΙGH SCHOOL of ECONOMICS ADMINISTRATION / MARKETING. Εργάστηκε στη Ron Sunwandi Sports B.V. ως Οffice Manager. Από το 1985 έως το 1989 εργάστηκε στο τουριστικό γραφείο της Σητείας «Maresol». Αργότερα διετέλεσε  γραμματέας και υπεύθυνη γραφείου ως προσωπική βοηθός του Ηλία Κουτουμάνου (ΗΕLI PHOTO A.E.) Από το 2003 έως και το 2011 εργάστηκε στον ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ ως υπεύθυνη καταστήματος. Τα τελευταία οκτώ χρόνια ασχολείται με  τον τουρισμό ως REP στην TUI.NL και ως ξεναγός στην εταιρία ΑPOLLO. Γνωρίζει Ελληνικά, Ολλανδικά, Γερμανικά και Αγγλικά.
ΡΕΒΗ – ΚΑΨΥΛΙΔΑΚΗ  ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Οικιακά
Γεννήθηκε στη Μελβούρνη Αυστραλίας και κατάγεται από τη Μυρσίνη Σητείας. Τα τελευταία 30 χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Σητεία. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Καψυλιδάκη, ξενοδοχοϋπάλληλο και έχει δύο κόρες, τη  Μελίνα και την Ιζαμπέλα. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών. Έχει εργαστεί στον Τουριστικό Τομέα και  για  20 χρόνια διατηρούσε εμπορικό κατάστημα με τον σύζυγό της. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης και συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις.
ΡΟΔΟΥΣΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ (ΧΑΡΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δημόσιος Υπάλληλος Πληροφορικής
 Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και από το 1986 διαμένει μόνιμα στη Σητεία. Έχει δύο παιδιά την Ελπίδα και τον Νίκο.  Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Υμηττού και έχει πτυχίο Πληροφορικής. Από το 1986 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας σε θέση ΤΕ Πληροφορικής.  Κατά τα έτη 2011 – 2013 διετέλεσε Γραμματέας Διοικητή και Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπου εκτελούσε χρέη Γραμματέα. Είναι μέλος του Θεάτρου της Σητείας και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του. Αρκετά χρόνια ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις και εθελοντικές δράσεις.
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ – ΤΕΡΖΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
Ελ. Επαγγελματίας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέσα Μουλιανά και είναι κάτοικος Τουρλωτής. Αποφοίτησε από το ΓΕΛ Σητείας και για δέκα χρόνια εργάστηκε στον τομέα του τουρισμού στον Άγιο Νικόλαο. Τώρα ασχολείται σε οικογενειακή επιχείρηση (καφενείο) στην Τουρλωτή και διετέλεσε δύο χρόνια Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τουρλωτής. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Τερζάκη (ταχυδρομικό πράκτορα Τουρλωτής) και έχει δύο παιδιά την Εβελίνα και τον Γιώργο.
ΣΥΛΛΙΓΑΡΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Φαρμακοποιός
Γεννήθηκε στη Σητεία. Παντρεμένος με τη γιατρό – μικροβιολόγο Σούλα Καταπότη  και  πατέρας  δύο  κοριτσιών  της  Μαρίας – Ειρήνης  και  της  Γεωργίας.
ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
Ναυτικός Πράκτορας
Γεννήθηκε στη Σητεία το Μάρτιο του 1984. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Σητείας (2001) και στη συνέχεια φοίτησε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στη Σχολή Πλοιάρχων Ύδρας. Μετά την αποφοίτησή του και για χρόνια υπηρέτησε ως Αξιωματικός γέφυρας σε εμπορικά πλοία του εξωτερικού. Αφού αποσύρθηκε, ανέλαβε την οικογενειακή τους επιχείρηση «Travel and more – Tzortzakis» και το ναυτικό τους πρακτορείο στη Σητεία. Από τότε ασχολείται με ό, τι έχει να κάνει με την ναυτιλία , τον τουρισμό και τα πολιτιστικά του τόπου.
ΦΥΓΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Συνταξιούχος Στρατιωτικός
Γεννήθηκε στη Σητεία το Δεκέμβρη του 1969.  Φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (1988 -1992) και αποφοίτησε ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Υπηρέτησε 25 χρόνια σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις και αποστρατεύτηκε τον Οκτώβρη του 2013.  Από το 2016 έως και σήμερα είναι μέλος στους Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου (2016 – 2018 ως μέλος), του 2ου Γυμνασίου (Ιανουάριος 2019 μέχρι σήμερα ως πρόεδρος) και του ΕΠΑΛ (Φεβρουάριος 2019 μέχρι σήμερα ως αντιπρόεδρος).  Επίσης από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και σήμερα ανήκει στο Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Σητείας. Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Χατζηδάκη και έχει δύο γιούς και μία κόρη.


Εκλογική Ενότητα Σητείας
ΑΛΑΤΣΑΡΗΣ ΑΡΗΣ του IAKΩΒΟΥ (Μάκη)
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Εστίασης και της Ψυχαγωγίας από το 2012. Συμμετέχει επίσης στο Δ.Σ. της Νίκης Σητείας σαν μέλος από το 2014, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια υπηρετεί την ομάδα από τη θέση του Αντιπροέδρου.  Από το 2016 είναι επίσης Υπευθύνος των Τμημάτων Υποδομής της Ομάδας της πόλης μας τα οποία αριθμούν περίπου 150 παιδιά.
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στη Αθήνα και από το 1993 μένει μόνιμα στη Σητεία. Εργάζεται επαγγελματικά σε ψυκτικές εγκαταστάσεις. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον θαλάσσιο αθλητισμό και διάφορες κοινωνικές δράσεις.  Γνωρίζει καλά Αγγλικά.
ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στη Σητεία το 1966 και είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.  Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σητείας το 2014. Είναι κάτοχος τίτλου ξένων γλωσσών Lower και Proficiency. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του στην πλατεία της Σητείας.
ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διακοσμήτρια
Γεννήθηκε στη Σητεία. Έχει σπουδάσει Εσωτερική Διακόσμηση και εργάζεται ως διακοσμήτρια. Παράλληλα ασχολείται με την ζωγραφική και την κατασκευή κοσμημάτων.
ΔΡΑΚΑΚΗ ΕΥΣΕΒΕΙΑ (ΒΟΥΛΑ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Φιλόλογος
Γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1993 στη Σητεία όπου και κατοικεί τα τελευταία δύο χρόνια. Μετά το Λύκειο, εισήχθη στην  Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο) και είναι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας με ειδίκευση στη Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία. Μέσα στα ειδικά επιστημονικά της ενδιαφέροντα είναι η Θεωρία Λογοτεχνίας και η Κριτική των κειμένων. Εργάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ως υπάλληλος γραφείου στο κτηματολόγιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας. Μιλάει Αγγλικά και είναι κάτοχος τίτλου πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων (Η/Υ).
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
Ελ. Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στη Σητεία. Είναι ηλεκτροσυγκολλητής – τορναδόρος. Εργάστηκε στον τομέα της εστίασης και τα τελευταία οχτώ χρόνια εργάζεται ως μηχανικός στα ελαιουργεία του Δήμου Σητείας. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και είναι μέλος τοπικού μουσικού συγκροτήματος. Υπήρξε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου.
ΜΕΣΛΕΜΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Ελεγκτής Κ.Τ.Ε.Ο.
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και κατοικεί μόνιμα στη Σητεία. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Μαρία Βασιλάκη και έχουν μία κόρη. Πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Κρήτης  Έχει γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με δύο πτυχία, ECDL Progress Certificate και ECDL CAD Certificate. Από το 2006 έως το 2009 εργάστηκε στην Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Ηράκλειο. Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεγκτής Κ.Τ.Ε.Ο. Ασχολείται με τον αθλητισμό και υπήρξε μέλος της ομάδας Σ.Α.Ο. Μπάσκετ
ΠΕΤΥΧΑΚΗ – ΒΟΥΤΥΡΑΚΗ ΚΑΙΤΗ του ΠΑΝΤΕΛΗ
Τουριστικά, Οικιακά
Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Σητεία. Μέλος στο Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας και ενεργό μέλος σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Εργάζεται σαν επιχειρηματίας στον τομέα του Τουρισμού.
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΑΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Γεννήθηκε στη Σητεία. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας όπου και εργάστηκε έως το 2000 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φλωρεντίας. Εργάστηκε στη Σητεία ως Ελεύθερος Επαγγελματίας.
ΦΙΛΑΪ ΙΟΥΛΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΟΤ
Ιδ. Υπάλληλος
Γεννήθηκε το 1990 στην Αλβανία και μεγάλωσε στην Σητεία. Σπούδασε Πληροφορική και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από το 2015 διαμένει και εργάζεται στη Σητεία. Με νέες ιδέες και διάθεση επιθυμεί να προσφέρει ώστε η Σητεία να γίνει πιο ελκυστική για όλους ειδικά για  τους νέους.
ΧΕΙΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΚΟΥ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Είναι Απόφοιτος Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και απόφοιτος β΄κύκλου Τ.Ε.Ε. Σητείας. Είναι ιδιωτικός Υπάλληλος στο Café Corner Σητεία. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά καθώς και χειρισμό Η/Υ.   Παντρεμένος με την Βασιλική Κολιού και έχει ένα παιδί. Είναι 20 χρόνια ενεργό μέλος και μουσικός στην Δημοτική Φιλαρμονική Σητείας.

Εκλογική Ενότητα Ανάληψης
ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΖΑΧΑΡΙΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Ιδιωτικός ΥπάλληλοςΚατάγεται από Λιθίνες Σητείας. Γεννήθηκε στη Σητεία όπου και διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Μαριαγγέλα Φραγκιαδάκη και έχει δυο κόρες. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος.  Ενδιαφέρον για εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις.
ΜΠΑΓΟΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Μηχ. Φυσικών πόρων – Αγρότης
Ζει μόνιμα στο Μακρύ Γιαλό. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Χανίων με ειδικότητα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.  Είναι αυτοαπασχολούμενος στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση των γονιών του. Είναι μέλος του Συλλόγου των νέων της Ευρύτερης περιοχής του Μακρύ Γιαλού και δόκιμος Σαμαρείτης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις και ασχολείται με διάφορες φυσιολατρικές δραστηριότητες.

Εκλογική Ενότητα Ιτάνου
ΒΟΥΤΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε στη Σητεία το 1966 και είναι κάτοικος Παλαικάστρου. Είναι απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου Σητείας και όλα του τα χρόνια εργάζεται στον τομέα του Τουρισμού. Για πολλά χρόνια έχει υπηρετήσει τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Παλαικάστρου «ΙΤΑΝΟΣ» από τη θέση του Προέδρου και του Γραμματέα. Έχει μια κόρη 25 ετών που ζει στην Αυστρία και είναι πτυχιούχος Βιολογίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην  επιχείρηση Vai Palm Beach, Creative Restaurant στο Φοινικόδασος Βάι. Αγαπημένες του δραστηριότητες το ψάρεμα και το ποδόσφαιρο.
ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ 
Συνταξιούχος Αγρότης – Επιπλοποιός
Είναι κάτοικος Παλαικάστρου όπου εργάστηκε ως ξυλουργός – επιπλοποιός. Σήμερα είναι αγρότης.  Διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παλαικάστρου τα τελευταία 20 χρόνια. Μέχρι το 2016 ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Μελτέμι» στον Αγκαθιά Παλαικάστρου. Είναι πατέρας τριών παιδιών.
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ξενοδόχος
Γεννήθηκε το 1977, στο Παλαίκαστρο του Δήμου Ιτάνου. Είναι απόφοιτη του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Σητείας. Είναι ιδιοκτήτρια μιας μικρής ξενοδοχειακής μονάδας (ΤHALIA HOTEL) στο Παλαίκαστρο, από το 2012 μέχρι και σήμερα.  Έχει εκλεγεί γραμματέας του Συλλόγου Ξενοδόχων Σητείας. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σταυρακάκη και έχει δύο παιδιά.
ΤΖΟΥΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γεννήθηκε στη Ζάκρο στις 13/11/1972 και ζει μόνιμα εκεί. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Παραγυιού και έχει ένα γιό τον Γιώργο 18 χρονών. Είναι απόφοιτος Γυμνασίου. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την επιχείρηση του πατέρα του στο κλάδο των μεταφορών και χωματουργικών εργασιών. Σαν μόνιμος κάτοικος Ζάκρου και γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά.  Σημαντικό ρόλο παίζει η διάθεση και η κοινωνικότητα του. Συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις του τόπου του και για χόμπι έχει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το ψάρεμα.

Εκλογική Ενότητα Λεύκης
ΓΙΑΤΖΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ 
Iδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στη Σητεία. Σπούδασε στο ΙΙΕΚ με ειδικότητα Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Εργάζεται έως και σήμερα στον τομέα του Τουρισμού. Είναι ενεργό μέλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις.
ΛΟΥΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Υπάλληλος ΔΕΗ
Γεννήθηκε στους Αρμένους το 1983. Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Λ. Σητείας το 2003 και υπηρέτησε στο πολεμικό Ναυτικό (ΠΝΒ Κυριαμαδίου).  Εργάζεται στον ΑΗΣ Αθερινολάκκου  από το 2007 ως Ηλεκτρολόγος Σταθμών/Υποσταθμών και είναι Εργοδηγός της Ηλεκτρολογικής Συντήρησης του ΑΗΣ Για τρίτη συνεχόμενη θητεία έχει εκλεγεί ως γραμματέας της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ΕΤΕ ΔΕΗ του ΑΗΣ Αθερινολάκκου και εκπροσωπεί τους συναδέλφους του στο εργατικό κέντρο Λασιθίου και στην ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.  Έχει πτυχίο παροχής  πρώτων βοηθειών,  έχει εκπαιδευτεί στην διαχείριση Εκτάκτων Καταστάσεων και συμμετέχει στην ομάδα Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης του ΑΗΣ ως υπεύθυνος  χειριστής του σκάφους αντιρρύπανσης. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος στις δράσεις των πολιτιστικών συλλόγων Αρμένων και Αγίας Τριάδας και του αρέσει να υποστηρίζει με θέρμη όλες τις προσπάθειες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την συλλογικότητα. Είναι παντρεμένος με την Ιφιγένεια Σαδίκη και έχουν αποκτήσει τρία παιδία.  Χόμπι του το κυνήγι και το ψάρεμα.

ΞΕΝΙΚΑΚΗ – ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χανδρά. Απόφοιτη Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Σητείας και απόφοιτη ΟΑΕΔ Ηρακλείου. Εργάστηκε για έξι χρόνια σαν κομμώτρια στη Σητεία. Τώρα ασχολείται με τα αγροτικά. Είναι παντρεμένη με τον Συλλιγνάκη Γιώργο και έχει δυο παιδιά τον Παναγιώτη και τον Γιάννη.

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας