Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας - Ευχαριστήριο Μαρτίου - Απριλίου

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συμπολίτες μας και φορείς, που με την οικονομική τους συνδρομή συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων και δράσεων του Συλλόγου μας.
 Αναλυτικά ευχαριστούμε:
1.       Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 6  Μαρτίου, το ποσό των 225 Ευρώ
εις   μνήμη της   εκλιπούσας  Αγλαΐας  Σγουράκη.
2.       Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 6  Μαρτίου, το ποσό των 260 Ευρώ εις   μνήμη  της εκλιπούσας  Αγάπης Βανταράκη.
3.       Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας  που πρόσφερε στις 6  Μαρτίου,  το ποσό των 50 Ευρώ εις μνήμη της εκλιπούσας  Αγάπης Βανταράκη.
4.       Τον Σύλλογο Διδασκόντων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας  που πρόσφερε στις 6  Μαρτίου, το ποσό των 80 Ευρώ εις μνήμη της εκλιπούσας  Αγάπης Βανταράκη.
5.       Την οικογένεια Αντωνίου Ανυψητάκη που πρόσφερε στις 6  Μαρτίου, το ποσό των 200 Ευρώ αντί μνημοσύνου στην μνήμη Σοφίας Ανυψητάκη.
6.       Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 13 Μαρτίου, το ποσό των 435 Ευρώ εις μνήμη του  εκλιπόντος  Εμμανουήλ Αλεξάκη.
7.       Την ανώνυμη κυρία,  κάτοικο  Αθηνών που προσέφερε στις  14 Μαρτίου, το ποσό των 500 Ευρώ για ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου μας.
8.       Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις  18 Μαρτίου, το ποσό των 440 Ευρώ εις μνήμη της εκλιπούσας  Μαρίας  Ζωγραφίνη.
9.       Τον Παντελή Πετυχάκη, που πρόσφερε  στις 18  Μαρτίου, το ποσό των 50 Ευρώ εις μνήμη της  εκλιπούσας  Πόπης Αικατερινίδη.
10.   Τους Χαρίλαο Βιτσεντζάκη, Μαρία Γιαννακάκη και Μίμη Γιαννακάκη, που πρόσφεραν   στις 18  Μαρτίου, το ποσό των 70 Ευρώ εις μνήμη της εκλιπούσας  Πόπης Αικατερινίδη.
11.   Τον Μιχάλη Πρωτογεράκη, που πρόσφερε  στις 18  Μαρτίου, το ποσό των 100 Ευρώ,  εις μνήμη της του πατέρα του Νικολάου Πρωτογεράκη.
12.   Τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου ΄΄ΤΟΜΗ΄΄ ,  που πρόσφεραν  στις 20  Μαρτίου, το ποσό των 150 Ευρώ εις  μνήμη  Νικολάου Πρωτογεράκη.
13.   Τον Γεώργιο Πετράκη που πρόσφερε στις 20 Μαρτίου, το ποσό των 100 Ευρώ για ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου μας.
14.    Τους φίλους της Maggie Smith,  που πρόσφεραν στην μνήμη της στις 22 Μαρτίου,  το ποσό των 310 Ευρώ.
15.   Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 22 Μαρτίου, το ποσό των 200 Ευρώ εις μνήμη του  εκλιπόντος Εμμανουήλ Τσαντάκη.
16.   Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 26 Μαρτίου, το ποσό των 700 Ευρώ εις μνήμη του εκλιπόντος Γεωργίου Σφενδουράκη (Συνταξιούχου Αστυνομικού)
17.   Την οικογένεια Ιωάννου Κριτσωτάκη, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 28 Μαρτίου, το ποσό των 450 Ευρώ εις μνήμη  του  εκλιπόντος Γεωργίου Κριτσωτάκη (Κάτω Πισκοπή)
18.   Τον Νίκο Μιχελιδάκη και την Αμαλία Νεάρχου που  πρόσφεραν   στις 28  Μαρτίου, το ποσό των 20 Ευρώ εις μνήμη της  εκλιπούσας  Άννας Κοσκίνη.
19.   Την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 30 Μαρτίου, το ποσό των 200 Ευρώ εις μνήμη  του  εκλιπόντος  Κωνσταντίνου Μητσακάκη του Σταύρου.
20.   Την οικογένεια Πηνελόπης Πουλάκη, τους συγγενείς και τους φίλους, που πρόσφεραν  στις 10 Απριλίου, το ποσό των 462 Ευρώ εις μνήμη  του  εκλιπόντος  Ιωάννη Πουλάκη του Κωνσταντίνου.
21.   Την οικογένεια του Παναγιώτη (Τάκη) Μητσακάκη  που πρόσφερε  στις 21 Απριλίου, το ποσό των 1000  Ευρώ εις μνήμη του πατέρα του Ιωάννη Μητσακάκη.

Επιπλέον ευχαριστούμε:
1.       Την επιχείρηση ειδών υγιεινής  Εμμανουήλ  Παπανικολάου για την δωρεά ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα για τις ανάγκες της παιδιατρική κλινικής.
2.       Το ξενοδοχείο ΄΄Ιτανος΄΄ για την δωρεά 6 στρωμάτων για τις ανάγκες ενδιαίτησης του ιατρικού προσωπικού.
3.       Τον φωτογράφο κ. Στέφανο Λατζανάκη  για την δωρεά παροχή  υπηρεσιών.
4.       Το κατάστημα ΄΄ΓΕΡΜΑΝΟΣ΄΄ για την δωρεά σταθερής τηλεφωνικής συσκευής

Όλα τα παραπάνω χρήματα που προσφέρθηκαν στον Σύλλογο μας, θα διατεθούν για την νέα δράση του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα για την πλήρη ανακαίνιση της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για την στήριξη σας στο έργο του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Γραμματέας
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
Ο Υπεύθυνος Προβολής και Επικοινωνίας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ
 



Συνολικες προβολες σελιδας