Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Αντιδράσεων συνέχεια για το ΒΟΑΚ: "Το Λασίθι ... δεν είναι Κρήτη"

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/voak_large.jpg?mtime=20190402171358Εξακολουθούν οι αντιδράσεις για την εξαίρεση του τμήματος ως τη Σητεία από το ΒΟΑΚ - Μ.Βαρκαράκης: "Χωρίς υποδομές η ναυαρχίδα που λέγεται Τουρισμός... θα βουλιάξει"

"Μας έχουν ξεχάσει. Μπορεί και να ...μην είμαστε Κρήτη" -
είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Λασιθίου, Μανώλης Βαρκαράκης, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια για την εξαίρεση του τμήματος ως τη Σητεία από τη χάραξη του νέου ΒΟΑΚ. "Η Κρήτη δεν αξίζει τις υποδομές που έχει. Αν δεν αλλάξει κάτι η ναυαρχίδα που λέγεται Τουρισμός θα βουλιάξει" - σχολίασε, επισημαίνοντας ότι φέτος επικρατεί προβληματισμός, καθώς η καλή πορεία προηγούμενων ετών λόγω συγκυριών, δεν προβλέπεται να επαναληφθεί.
"Ο ανταγωνισμός φέτος είναι ανοιχτός, η Τουρκία έχει ρίξει τις τιμές της ενώ έχει πέσει και η λίρα" - είπε ο κ.Βαρκαράκης για τη γειτονική ανταγωνίστρια χώρα, επισημαίνοντας πως ο Τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πολλαπλά πλήγματα, εξαιτίας της οικονομικής πολιτικής. "Αντιμετωπίζουν τον Τουρισμό σαν αγελάδα που την αρμέγουν, όμως για να εισπράξεις πρέπει και να επενδύσεις ... σε υποδομές, καθαριότητα, αστυνόμευση..." - είπε ο πρόεδρος των ξενοδόχων του Λασιθίου.
Τα ξενοδοχεία στο νομό Λασιθίου ξεκινούν να ανοίγουν μετά τις 10 του μήνα, με τα μεγαλύτερα να καθυστερούν παραπάνω την έναρξη λειτουργίας τους λόγω των υψηλών λειτουργικών εξόδων. 

Πηγή : Creta live

 

Συνολικες προβολες σελιδας