Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Η συντήρηση του κτιρίου που θα στεγάσει το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στη Σητεία

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σητείας συζητήθηκαν η έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού για την εκτέλεση της συντήρησης παραχωρηθέντων κτηριακών εγκαταστάσεων του κέντρου «Δήμητρα» κι ο ορισμός προσωρινού αναδόχου.

Ο λόγος για το κτήριο του πρώην ΚΕΓΕ, που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος και μεγάλης προσπάθειας από την πλευρά του Δήμου, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Λαντζανάκης. Σε χώρο του ακινήτου έχει προγραμματιστεί η στέγαση και λειτουργία του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου, μίας άκρως σημαντικής δομής, όπως πρόσθεσε.
Η διαδικασία εξελίσσεται και σε επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα κατακυρωθεί το αποτέλεσμα, επομένως, όπως επισημάνθηκε, το θέμα εισέρχεται σε τελική ευθεία. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 135.600 €.
Τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν επίσης το 1ο πρακτικό για την αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής -τεχνικών προσφορών  της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για την περίοδο 2019-2020.
Αλλά και το πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού για την εκτέλεση του εξοπλισμού γεωτρήσεων Έξω Μουλιανών και Πισκοκεφάλου και αξιοποίηση γεωτρήσεων στις θέσεις Νταούσο της Τ.Κ. Σκοπής, Χαλέπα της  Τ.Κ. Πισκοκεφάλου. Με την έγκριση των πρακτικών και τον ορισμό προσωρινών αναδόχων προχωρούν, όπως αναφέρθηκε, οι διαδικασίες προμηθειών κι έργων κι αναμένεται να ακολουθήσουν τα επόμενα, προβλεπόμενα στάδια.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας