Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Μ. Θραψανιώτη στο Γούδουρα για τις καταστροφές από τον υδροστρόβιλο (βίντεο)


Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Αγροτικών Δραστηριοτήτων Δήμου Σητείας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον υδροστρόβιλο στην περιοχή του Γούδουρα. Αναφέρουν:

Όπως γνωρίζετε το Σάββατο 17/11/2018 στο χωριό Γούδουρας ένας υδροστρόβιλος πέρασε μέσα από το χωριό και οι ζημιές που προκάλεσε είναι πολύ μεγάλες.
Χρειάστηκαν μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσει ότι άφησε στην  μέση ο τυφώνας πριν από λίγους μήνες.

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική σε  τουλάχιστον 25 με 30 στρέμματα θερμοκηπίων και πολλές μικρές ζημιές σε θερμοκήπια και ελαιόδεντρα.
Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη κα Πελ. Πετράκη και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γουλίδακη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πληγέντων όπως και ο υπουργός γεωργικής ανάπτυξης κ. Αραχωβίτης που επικοινώνησε αμέσως με τον πρόεδρο του συλλόγου μας για να ενημερωθεί για το  μέγεθος των ζημιών. Ο βουλευτής Λασιθίου κ. Μ. Θραψανιώτης επισκέφθηκε την επόμενη ημέρα τον Γούδουρα και με την σειρά του ενημέρωσε τον κ. Αραχωβίτη και μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνουν άμεσα όλες τις ενέργειες για να καταγραφούν οι ζημιές το συντομότερο δυνατό.
Όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουν.
Ο πρόεδρος Γ. Τσιφετάκης
Ο γραμματέας Εμμ. Εικοσπεντάκης

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας