Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑΚΑΚΗ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ Λ.Ι.Μ.Σ

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2018/09/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F.jpg
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές δράσεις του την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στην αυλή του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Σητείας, με την παρουσίαση σε θεατρική απόδοση την κρητική ηθογραφία, το νέο βιβλίο, της κ. Άννας Τακάκη-Μαρκάκη «Η κρίση θέλει τερτίπι και ο φεσφεσές να μασε λείπει».

Η κ. Ζωγραφάκη Μαρία, εκπαιδευτικός-λογοτέχνης, παρουσίασε το βιβλίο, ενώ μέλη του Θεάτρου Σητείας και της θεατρικής ομάδας του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας ανέγνωσαν διαλόγους-αποσπάσματα του βιβλίου. Στη συνέχεια της βραδιάς, η κ. Ζωγραφάκη διάβασε την εισήγηση σχετικά με το βιβλίο του κ. Μιλτιάδη Παπαδάκη και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση της ίδιας της συγγραφέως. Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου που ευχήθηκε στη συγγραφέα να είναι «καλοτάξιδο» το βιβλίο της.
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος», θεωρώντας χρέος όλων μας να στηρίζουμε και να προβάλλουμε το έργο των συντοπιτών μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει την κ. Τακάκη που μας εμπιστεύτηκε και επέλεξε το Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Σητείας, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται στη συγγραφέα να έχει πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να δημιουργεί, προβάλλοντας την κρητική ντοπιολαλιά και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Συνολικες προβολες σελιδας