Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Μάγεψε ΄΄Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ΄΄ στο Θέατρο΄΄ ΕΛΙΑ΄΄ στην Συκιά… (Video)

6
Γεμάτη με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό οι πρωταγωνιστές της παράστασης έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους σε ένα μαγευτικό χώρο στο θέατρο ΄΄ΕΛΙΑ΄΄ στην Συκιά κάτω από το φώς του φεγγαριού αλλά και την σκέπη της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, δίνοντας έτσι  την δική τους ξεχωριστή πινελιά σε αυτή την ονειρική βραδιά.

Ο κόσμος με το αυθόρμητο χειροκρότημα του έδωσε δύναμη και φτερά σε αυτά τα παιδιά να ανοίξουν και άλλο τις φτερούγες τους και να πετάξουν στις 27 και 28 Αυγούστου στην Αθήνα για δυο παραστάσεις στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη και στο Αλσος Βείκου στο Γαλάτσι.
Από νωρίς ο κόσμος είχε κατακλύσει τον χώρο του θεάτρου όπου θα γινόταν η παράσταση δείγμα του τι θα επακολουθούσε στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Η παράσταση στη Συκιά, ήρθε να συνδέσει τον πολιτισμό με τον αθλητισμό , δήλωσε ο Δήμαρχος κ.Πατεράκης ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την παράσταση αλλά και για  την Σητειακιά αθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη  , όπου και της απέδωσαν φόρο τιμής αλλά και τους  θεατές , που φρόντισαν ώστε η προσπάθεια της Μαρίας να ενισχυθεί και να στηριχθεί.Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιπερειφεριάρχης κ.Πελαγία Πετράκη(δήλωση στον STYLE 100) και ο Αντιδήμαρχος κ.Λαντζανάκης.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον σκηνοθέτη του έργου κ.Ζαγκότη(βλέπε βίντεο) στο τέλος της παράστασης.
Ακούστε το ευχαριστώ στο παρακάτω βίντεο και τα συγκινητικά λόγια που έστειλε η Μαρία Μπελιμπασάκη αφόυ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.
Ο STYLE 100 με την παρουσία του στο θέατρο ΄΄ΕΛΙΑ΄΄ στην Συκιά σας ξεναγεί στον όμορφο αυτό χώρο χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές από την ξεχωριστή αυτή παράσταση .
Ο άνεμος ούριος, το ταξίδι γαλήνιο ,το σκάφος γερό, τα λιμάνια πολλά…….
Ο Ερωτόκριτος ταξιδεύει!!!!!!!!!


Πηγή: Style100fm
1 2 3 5 6 7 8 9 10 12 13 17

Συνολικες προβολες σελιδας