Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Παρεμβάσεις στη Σητεία για μια πιο όμορφη πόλη

«Συνεχείς είναι οι προσπάθειες από την πλευρά της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας για να έχει η πόλη μία όμορφη εικόνα που να απολαμβάνουν ντόπιοι και επισκέπτες», ανέφερε η Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ελένη Πλατανάκη με αφορμή τις δράσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.

Στο πλαίσιο δράσης της Δημοτικής Κοινότητας καταβάλλεται, όπως τόνισε, κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση καλλωπισμού και καθαριότητας της πόλης. Ιδιαίτερα αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο όπου οι επισκέπτες αυξάνονται, ενώ λαμβάνουν χώρα και προγραμματίζονται και πολλές εκδηλώσεις.
Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν με χρήματα της παγίας της Δημοτικής Κοινότητας και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης σε κομβικά σημεία της Σητείας. Στο κέντρο, στο δημοτικό κήπο έγιναν βαψίματα. Επίσης εργασίες βαψίματος έγιναν σε όλα τα σκαλιά προς την Καζάρμα και παρεμβάσεις σε σημεία του παραλιακού μετώπου της Σητείας. Προβλέπεται επίσης και η φύτευση λουλουδιών σε διάφορα σημεία.
«Κάναμε μικρές παρεμβάσεις συντήρησης χώρων, που αποσκοπούν στο να αλλάξει η εικόνα της πόλης και να αποκτήσει περισσότερο χρώμα. Σκοπός μας είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη μας», κατέληξε η κ. Πλατανάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας