Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι προσλήψεις καθηγητών για το Ωδείο Σητείας

Το Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Λεωνίδα Τερζή προχώρησε στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού για το 2018.
Μετά την έγκριση του σχεδίου του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα αποσταλεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική έγκριση, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση και εκτέλεσή του. Το ύψος του προϋπολογισμού είναι περίπου 1,5 εκατομ. €. «Ένας προϋπολογισμός αρκετά σφικτός, ρεαλιστικός, όπως κάθε φορά», τόνισε ο κ. Τερζής.
Το Δ.Σ. ενέκρινε τους πίνακες κατάταξης των καθηγητών για το Ωδείο και θα ακολουθηθεί η διαδικασία πρόσκλησης των ενδιαφερομένων -τρεις αιτήσεις- για να υπογράψουν τις συμβάσεις, που -όπως ανέφερε ο κ. Τερζής- είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα «από τις εισπράξεις, που θα προκύπτουν από τα δίδακτρα, προκύπτει και εν συνεχεία η αποζημίωσή τους».
Το Δ.Σ. προχώρησε σε δεσμεύσεις πιστώσεων για το τρέχον έτος, των αναγκαστικών δαπανών για να εκτελεστεί ο προϋπολογισμός και να καλυφθούν άμεσες ανάγκες.
Ενέκρινε και την αναγκαιότητα μίσθωσης ακινήτου για τον Παιδικό Σταθμό Παλαικάστρου και καθόρισε τους όρους της διακήρυξης, που θα δημοσιευτεί το επόμενο διάστημα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας