Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Προβολή της Σητείας στη διεθνή τουριστική έκθεση της Δανίας

https://www.anatolh.com/wp-content/uploads/2018/02/6.00-%CE%A3-%CE%95%CE%9A%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5-OK.jpg
Και φέτος θα συμμετάσχει η Σητεία στην διεθνή τουριστική έκθεση της Δανίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Herning 23 με 25 Φεβρουαρίου. Πρόκειται, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης, για μία μεγάλη έκθεση, που καταγράφει επισκεψιμότητα της τάξης των 60.000 με 70.000 κάθε χρόνο.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας συμμετέχει στη συγκεκριμένη έκθεση εδώ και περίπου έξι χρόνια, σε συνεργασία με τον Δήμο και τον ΟΑΣ. Το αποτέλεσμα της δράσης αυτής είναι ορατό από πέρυσι, με την έναρξη πτήσεων τσάρτερ από tour operators  της Σκανδιναβίας στο αεροδρόμιο της Σητείας και κατ’ επέκταση την επισκεψιμότητα τουριστών στην περιοχή.
Φέτος, η παρουσία της Σητείας στην έκθεση  θα είναι ιδιαίτερα  δυναμική με σκοπό την περαιτέρω τόνωση της προβολής της περιοχής και με απώτερο στόχο την αύξηση των κρατήσεων.
Στην κατεύθυνση αυτή η σητειακή αποστολή θα εστιάσει στην προβολή του φυσικού κάλλους του τόπου. Αλλά και  των τοπικών προϊόντων, όπως του ελαιόλαδου, του κρασιού, του μελιού  και των γαλακτοκομικών προϊόντων, σε μία προσπάθεια προώθησής τους, καθώς οι Σκανδιναβοί πέρυσι επέδειξαν σχετικό ενδιαφέρον για την κατανάλωσή τους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας