Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

2 μήνες για εμφανιστεί πρωτοκολλημένη επιστολή στο δημοτικό συμβούλιο Σητείας - Του Νίκου Καραμανωλάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαικάστρου αποστέλλει επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, μεγάλης σπουδαιότητας για την πρόοδο και ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου αφού η πρόταση αφορά τη χωροθέτηση του Αστεροσχολείου-Αστεροσκοπείου.
Η επιστολή αυτή πρωτοκολλείται στις 3/11/2017 με αριθμ.πρωτ. 5865 και με εντολή να κοινοποιηθεί στους δημοτικούς συμβούλους προς ενημέρωση. Η πρόταση αποκρύπτεται και φτάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο δυο μήνες μετά- αν είναι δυνατόν!!! - στις 29/11/2017 από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Παλαικάστρου. 



Σημειωτέον ότι η άγνοια της πρότασης αυτής απο τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους -κανένας δημ. σύμβουλος δεν πήρε στα χέρια του το έγγραφο ούτε από τη συμπολίτευση- αλλά και τα στενά χρονικά περιθώρια κατάθεσης του φακέλλου (καταληκτική ημερομηνία στις 11/1/2018 σύμφωνα με το Δήμαρχο) οδήγησαν στην σχεδόν ομόφωνη απόφαση για χωροθέτηση στην Αγιά Φωτιά όπως γνωρίζουν οι πολίτες.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημ. Ανατολής ο Δήμαρχος «δεν θεωρεί πως υπάρχει ευθύνη από κανένα υπάλληλο, ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται και η συγκεκριμένη επιστολή ελήφθη υπ’ όψιν και ανακοινώθηκε κατά την συνεδρίαση της 29η Δεκεμβρίου του 2017. Καμία ευθύνη δεν έχει και ο Πρόεδρος του Δ.Σ.» και ο Αντιδήμαρχος κ.Τερζής «δεν υπήρξε απόκρυψη κανενός εγγράφου. Το έγγραφο πρωτοκολλήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου στο Δήμο, το παρέλαβα στις 28 και στις 29 του μήνα στην συνεδρίαση του Δ.Σ., συμπεριελήφθη στην εισήγησή μου η πρόταση του Συλλόγου, η οποία ήταν αόριστη» 
Είναι ψέμα όπως βεβαιώνει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Το έγγραφο πρωτοκολλήθηκε με βεβαιότητα στις 3 Νοεμβρίου 2017. 
Η αλήθεια είναι ότι απέκρυψαν το έγγραφο και έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτό.
 
Πηγή : Sitiakanea.gr

Συνολικες προβολες σελιδας