Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τη Μαρία Μπελιμπασάκη

Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ πραγματοποίηθηκε χθες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο οποίο το διήμερο (10-11/2) θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών – γυναικών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε σε διοργανώσεις με τα χρώματα της εθνικής ομάδας μεταξύ των οποίων και η αθλήτρια από τη Σητεία Μαρία Μπελιμπασάκη.
Μαζί με τους αθλητές βέβαια τιμήθηκαν και οι προπονητές τους, που βρίσκονται πίσω από κάθε επιτυχία, ενώ η ομοσπονδία βράβευσε παράλληλα, ανθρώπους που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν με το έργο τους στον ελληνικό στίβο, αλλά και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τα βραβεία τους παρέλαβαν και οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς, βάσει της εφετινής ψηφοφορίας κοινού που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ μέσω της ιστοσελίδας του. Η Κατερίνα Στεφανίδη (επί κοντώ) στις γυναίκες και ο Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ) στους άνδρες, ο Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός) στους νέους και η Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία) στις νέες, ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) στους έφηβους και η Άννα Κιάφα (400 μέτρα εμπόδια) στις νεάνιδες, ο Γιώργος Μηλιαράς (800 μέτρα/1.500 μέτρα/3.000 μέτρα) στους παίδες και η Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία) στις κορασίδες.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής σκηνής, αθλητές και φίλαθλοι του στίβου.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας