Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χάος & χαλασμένα μηχανήματα στο νοσοκομείο Αγ.Νικολάου -video

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΑποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το χώρο που βρίσκονται τα πλυντήρια, το στεγνωτήριο και το σιδερωτήριου του νοσοκομείου του Aγ. Νικολάου.

Για πεπαλαιωμένα μηχανήματα που συνεχώς χαλούν κάνει λόγο ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου. Τους τελευταίους μήνες δεν έχει υπάρξει χρονικό διάστημα που να μην είναι χαλασμένο κάποιο από τα μηχανήματα με αποτέλεσμα ο ιματισμός να μεταφέρεται στο κτήριο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Ζητούν στελέχωση του τμήματος
Ακόμα ένα ζήτημα που τίθεται είναι η στελέχωση του τμήματος. Τα προηγούμενα χρόνια απασχολούνταν 9 άτομα στο τμήμα, ωστόσο συνεχείς είναι οι συνταξιοδοτήσεις και η έλλειψη νέων προσλήψεων.
Η διοικήτρια του νοσοκομείου Αγ. Νικολάου , Μαρία Σπιθούρη, αναφέρει ότι στόχος είναι να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα με τον καινούριο χρόνο, ώστε τα πεπαλαιωμένα μηχανήματα να αντικατασταθούν. Η διοικήτρια έχει παραδεχτεί ότι παρά τις αρκετές προσλήψεις δεν έχουν καλυφθεί πλήρως τα κενά, αλλά το νοσοκομείο περιμένει κι άλλες όπως παραδέχεται και η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Σπιθούρη, που σημειώνει χαρακτηριστικά ότι: θέλουμε και περιμένουμε κι άλλο προσωπικό.
Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας