Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Δώρα στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη προσέφερε δώρα στα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τους.

Η Περιφέρεια Κρήτης με τις τεχνικές υπηρεσίες της έχει βελτιώσει τις κτιριακές υποδομές και έχει χρηματοδοτήσει την προμήθεια απαραίτητου εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Λασιθίου.
Τον επόμενο χρόνο ήδη έχει δρομολογηθεί το έργο της πυροπροστασίας και της διαμόρφωσης της παιδικής χαράς στην πρώην Παιδόπολη της Νεάπολης.
«Η Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των κοινωνικών δομών του νησιού ολόκληρο τον χρόνο, αλλά σήμερα η γιορτή είναι πολύ σημαντική και τα συναισθήματα όλων μας πολύ έντονα. Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ την Διεύθυνση και το προσωπικό του παραρτήματος για την συνεργασία και την διοργάνωση της σημερινής γιορτής αλλά κυρίως για το ουσιαστικό και αξιόλογο έργο τους. Εύχομαι καλή χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά» ανέφερε η κα Πετράκη.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας