Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Έτσι θα διαφημιστεί η Ιεράπετρα και η Σητεία φέτος στις Σκανδιναβικές χώρες – Τα βίντεο του Apollo

Λίγοι μήνες πέρασαν από τότε που το τηλεοπτικό συνεργείο του σουηδικού τουριστικού πρακτορείου Apollo επισκέφθηκε την Ιεράπετρα και τη Σητεία, και τα διαφημιστικά τους σποτ είναι πλέον έτοιμα για να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή.


Το πρακτορείο Αpollo είναι αυτό το οποίο εκμεταλλεύτηκε φέτος το αεροδρόμιο της Σητείας πραγματοποιώντας αρκετές πτήσεις τσάρτερ και αυτή είναι μια επιλογή που θα συνεχιστεί, έχοντας ήδη ανακοινώσει τη συνεργασία του με ξενοδοχείο της περιοχής το οποίο θα αλλάξει όνομα αλλά και ενισχύοντας τις πτήσεις.
Τα εναλλακτικά, πιο ήρεμα και άγνωστα τοπία και εμπειρίες που προσφέρει η Ιεράπετρα και η Σητεία προσελκύουν περισσότερο επισκέπτες από τη Σουηδία και τη Δανία και αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο για τη δημιουργία των συγκεκριμένων σποτ.
Όπως είχαμε γράψει τότε στο Ράδιο Λασίθι και φαίνεται στο σποτ της Ιεράπετρας οι οδηγίες που είχε το συνεργείο ήταν να ψάξει να βρει τα περισσότερο παραδοσιακά σημεία της πόλης και να καταγράψει εικόνες από την πραγματική ζωή της περιοχές, και για αυτό έγιναν γυρίσματα στην παλιά πόλη, στο αλιευτικό καταφύγιο, αλλά και πλάνα με κατοίκους της Ιεράπετρας. Αντίστοιχα είναι τα πλάνα που τραβήχτηκαν και στο Μακρύ Γιαλό, ενώ παρόμοιο είναι και το σποτ που ετοίμάστηκε για τη Σητεία και το Παλαίκαστρο.



Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας