Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Σητεία: «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Καλό σου ταξίδι»

Σητεία: «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Καλό σου ταξίδι»
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Σητείας από την άγρια δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη. Τρεις μέρες μετά τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν της εκτέλεσης του γιατρού, με τη σύλληψη του 37χρονου άνδρα από τη Βουλγαρία και της 38χρονης συζύγου του δολοφονημένου άνδρα,
οι συμπολίτες και οι ασθενείς του δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν τις λεπτομέρειες της δολοφονίας που συντάραξε την πόλη της Κρήτης.

Στο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε το καρδιολογικό ιατρείο, πόρτες και παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά. Στο κατώφλι του ιατρείου, κάποιος από τους ασθενείς του Χριστόδουλου Καλαντζάκη εναπόθεσε λίγα λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα που αναφέρει «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλό σου ταξίδι γιατρέ».

Έξω από το κτίριο παραμένει σταθμευμένο το αυτοκίνητο, που ο Χ. Καλαντζάκης είχε κάνει δώρο στην 38χρονη σύζυγό του.



Την ίδια ώρα, η εικόνα που παρουσιάζει το εσωτερικό του ιατρείου είναι αυτή της αναστάτωσης. Κι έχουν περάσει μόλις τρία 24ωρα από την τραγωδία. Έπιπλα έχουν μετακινηθεί βιαστικά και έχουν σκεπαστεί με σεντόνια για να προστατευθούν από τη σκόνη.



Εξάλλου, σπίτι και ιατρείο έχουν μετατραπεί σε «φρούριο» καθώς πρόσφατα φαίνεται πως τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες που έχουν τοποθετηθεί παντού. Μάλιστα η σχετική πινακίδα που έχει αναρτηθεί κοντά στην κεντρική είσοδο του ιατρείου ενημερώνει για την καταγραφή εικόνων.







Πηγή: CretaPost.gr

Συνολικες προβολες σελιδας