Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πότε κλείστηκε η… συμφωνία για τη δολοφονία του γιατρού από τη Σητεία

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου στο Δικαστικό Μέγαρο στη Νεάπολη οδηγήθηκαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου το απόγευμα της Κυριακής οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του γιατρού από την Σητεία. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία έως ότου οριστεί από το δικαστήριο o δικηγόρος που θα τους εκπροσωπήσει.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ατσαλάκης αποκαλύπτει σήμερα πότε κλείστηκε η… συμφωνία για τη δολοφονία του γιατρού από τη Σητεία. Αναφέρει:
Ήταν Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου όταν η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τη Σητεία, έκλεινε την οριστική συμφωνία με τον ομοεθνή, βούλγαρο εραστή της για να δολοφονήσουν τον 62χρονο Σητειακό γιατρό.
Ο 37χρονος ήταν αστυνομικός στην Βουλγαρία. Θα έπαιρνε την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο του, ένα άσπρο audi μεγάλου κυβισμού και θα κατέβαινε στην Ελλάδα για να σκοτώσουν τον γιατρό και να ζήσουν τον έρωτά τους…
Λίγο νωρίτερα, μέσα στον Σεπτέμβριο, ο γιατρός διαπίστωσε πως έχανε ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ περίπου, από τα χρήματα που διατηρούσε στο σπίτι. Είχε ανησυχήσει κι άρχισε να μην αφήνει σημαντικά χρηματικά ποσά βγαίνοντας από την πόρτα του σπιτιού.
Ο γιατρός είχε παντρευτεί την νεαρή γυναίκα πριν λίγα χρόνια, ικανοποιώντας την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί. Ήξερε πως τώρα, κάτι δεν πάει καλά και υποπτευόταν την βουλγαρικής καταγωγής σύζυγο του για εξωσυζυγική σχέση. Το νηπιακής ηλικίας παιδί τους, δεν φαινόταν ικανό να σταθεί ο ενωτικός κρίκος της οικογένειας και η κατάσταση είχε αρχίσει να εκτραχύνεται. Ωστόσο, παρέμενε ανυποψίαστος για το σχεδιασμό που υπήρχε…

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας