Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση στη Σητεία για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και του Τοπικού Τμήματος Σητείας αυτές τις ημέρες δημιουργήθηκε και φιλοξενείται στον παραλιακό χώρο της Σητείας δίπλα από την κεντρική πλατεία -και με την παραχώρηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας- ένα κιόσκι του Τοπικού Τμήματος.

Εκεί βρίσκονται καθημερινά οι Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών Ναυαγοσωστών και οι υπεύθυνοι του Τμήματος για να ενημερώσουν τους πολίτες. Το κιόσκι θα παραμείνει στον χώρο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.
«Πρόκειται», ανέφερε ο υπεύθυνος του Τομέα Σαμαρειτών κ. Μάσιμο Ρέστι, «για μία προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου για το έργο του Ερυθρού Σταυρού, για τις δράσεις και τις δομές του.
Επίσης όποιος επιθυμεί θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις εθελοντικές του υπηρεσίες να εγγραφεί και να πλαισιώσει τις νέες σχολές εκπαίδευσης, που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο ενδυναμώνοντας το Τοπικό Τμήμα Σητείας και την προσφορά του επομένως στην κοινωνία».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας