Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Δυο ακόμα πτήσεις τσάρτερ από Σκανδιναβία προς τη Σητεία του χρόνου

Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα που εμφανίζει αυτές τις ημέρες η Σητεία σε σχέση με άλλες περιόδους. Η πόλη σφύζει από ζωή, καθώς ντόπιοι και επισκέπτες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Αυξημένη σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο είναι η τουριστική κίνηση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης είπε ότι «η πραγματοποίηση των δύο πτήσεων τσάρτερ από την Δανία και την Σουηδία», συνέχισε, «έχουν αλλάξει τα φετινά δεδομένα προς το καλύτερο. Πρόκειται για τουρίστες που διαμένουν κυρίως στην πόλη της Σητείας, αλλά και στις περιοχές του Παλαικάστρου και του Μακρύ Γιαλού, ελεύθεροι, πάνε όπου θέλουν, κινούνται παντού, βγαίνουν για φαγητό, για καφέ, ποτό κλπ. και οπωσδήποτε η παρουσία τους είναι αισθητή.
Το θετικό είναι επίσης ότι το συγκεκριμένο γραφείο έχει την πρόθεση να αυξήσει την επόμενη χρονιά τις πτήσεις προσθέτοντας ακόμα δύο.
Επίσης το πολύ σημαντικό είναι ότι οι επισκέπτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις διακοπές τους στην περιοχή έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι και στην συντριπτική τους πλειοψηφία αναφέρουν ότι θέλουν να έρθουν και πάλι διακοπές στην περιοχή της Σητείας».
Μάλιστα σύμφωνα με τα νυν δεδομένα εκτιμάται ότι από την επόμενη σαιζόν οι δύο πτήσεις που θα προστεθούν στις υπάρχουσες θα προέρχονται από Δανία ίσως και Νορβηγία.
Έχει δε «κλειστεί» μεγαλύτερος αριθμός κλινών από το συγκεκριμένο γραφείο για του χρόνου με ξενοδοχεία και καταλύματα της περιοχής.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας