Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Χερσόνησος - Αυτοκίνητο "έπεσε" από γέφυρα και καρφώθηκε σε δέντρο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΤΩΣΗ ΒΡΑΔΥ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟΣίγουρα "Άγιο" φαίνεται ότι είχαν δύο αλλοδαποί τουρίστες το βράδυ της Τετάρτης, αφού από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν με το όχημα τους κάτω από γέφυρα επί της εθνικής οδού Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου δίχως όμως να τραυματιστούν σοβαρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1 τα μεσάνυχτα στο ύψος της Χερσονήσου, όταν το λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί Γερμανοί, 24 και 25 ετών, υπό συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε προστατευτικό στηθαίο, έκανε "μικρή βουτιά" από τη γέφυρα της Χερσονήσου και σταμάτησε την "τρελή πορεία" του καταλήγοντας σε δέντρο.
Οι δυο επιβάτες του αναποδογυρισμένου οχήματος εγκλωβίστηκαν προς στιγμήν σε αυτό αλλά τελικά κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το ντεραπαρισμένο όχημα.
Στο σημείο άμεσα ασθενοφόρο του τομέα ΕΚΑΒ Χερσονήσου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Ωστόσο τα δύο άτομα πέραν από το αρχικό σοκ, ήταν  σε αρκετά καλή κατάσταση που αρνήθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Οι δύο τουρίστες που βγήκαν τελικά αλώβητοι , σίγουρα  θα θυμούνται για αρκετό καιρό αυτήν τους την περιπέτεια στην Κρήτη.
Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη
Φωτογραφία :Elidon Frangu
 ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΤΩΣΗ ΒΡΑΔΥ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟ
Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας