Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αρχίζουν οι πτήσεις από τη Σουηδία και τη Δανία προς τη Σητεία

Την Κυριακή 14 Μαΐου περίπου στις 11 το πρωί αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Σητείας η πρώτη πτήση τσάρτερ της φετινής περιόδου.
Πρόκειται για μία σαφώς θετική εξέλιξη δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πτήση θα είναι η μία από τις δύο που θα καταφθάνουν κάθε εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν μέχρι και τον Οκτώβριο. Με την πτήση της Κυριακής θα αφιχθούν στην Σητεία 140 επισκέπτες από την Σουηδία, οι οποίοι θα μείνουν στην πόλη για μία εβδομάδα.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου θα αφιχθεί η δεύτερη πτήση από την Δανία, με τους επιβαίνοντες να διαχέονται σε όλο το Δήμο Σητείας, στην περιοχή του Παλαικάστρου και του Μακρύ Γιαλού, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης.
Ο κ. Κακουράκης πρόσθεσε ότι την Κυριακή προγραμματίζεται μία μικρή τελετή υποδοχής, ένα καλωσόρισμα, στους πρώτους επισκέπτες. Θα προσφερθούν τοπικά γλυκά, αλλά και θα λάβουν οι τουρίστες μία μικρή γεύση από τον πλούτο της μουσικής και της παράδοσης της περιοχής. Τοπικούς χορούς θα παρουσιάσει το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας