Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Εκδήλωση για την κακή χρήση των social media(video)

IMG_20170404_090844Το ΕΠΑ.Λ. Σητείας και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας συνεργάζονται και φέτος για έβδομη χρονιά πραγματοποιώντας μια εκδήλωση με θέμα την κακή χρήση των social media (μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Η ιδέα προέκυψε από τους μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν στη δράση και διαμορφώθηκε από κοινού με εκπαιδευτικούς και το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Σας καλούμε την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 6μ.μ, στο Πολύκεντρο, σε μια εκδήλωση για την κακή χρήση των social media, η οποία θα περιλαμβάνει:
– Προβολή του ντοκιμαντέρ «Το Διαδίκτυο του Μίσους» (50’, Γαλλικής Παραγωγής), το οποίο θα προβληθεί με την υποστήριξη της ΕΡΤ.
-Προβολή ενός βίντεο για τα social media παραγωγής του ΕΠΑ.Λ. Σητείας.
– Ομιλίες και ανοιχτή συζήτηση από:
• Τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Σητείας, Φατιόνα Πότκα, Αγνή Ζαμπετάκη, Μπία Δρακωνάκη, Τζέλη Ταράι, Νίκο Κλινάκη, Εβελίνα Μουτζούρη, για τους προβληματισμούς των νέων σχετικά με τη χρήση των social media.
• Την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κα Κρασαδάκη Ειρήνη, για τις ανησυχίες των γονέων για το ζήτημα.
• Τον εκπαιδευτικό κ. Μιχάλη Οικονόμου: «Ασφάλεια στα social media».
• Την ψυχολόγο του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας, κα. Γαβριηλίδου Δήμητρα: «Η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως καθρέφτης των σημερινών κοινωνικών συνθηκών και των ανθρώπινων σχέσεων».

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
afisa_social_media_finalΗ συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης που πραγματοποιεί το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας και στοχεύει αφενός στην ανάδειξη κάποιων προβληματισμών σχετικών με τη χρήση των social media (μέσων κοινωνικής δικτύωσης) σήμερα, καθώς και στην ανάδειξη της οπτικής των νέων ανθρώπων για το θέμα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ Α.Σ.).


Πηγή : Style100fm

Συνολικες προβολες σελιδας