Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Κάλεσμα Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας

Τα μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» καλούν την Ομάδα Εθελοντών - Εμψυχωτών και Φίλων της Βιβλιοθήκης, καθώς και όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην οργάνωση και πραγματοποίηση της φετινής Πανελληνίας Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας
που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, η οποία εποπτεύει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών .
Για τη Βιβλιοθήκη της Σητείας θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα λάβει μέρος και είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε όλοι το παρών σε αυτήν την πρωτοβουλία. Όλοι μαζί, ο ΔΟΚΑΣ, ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας, καθώς και οι πολύτιμοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια – που δεν είναι άλλοι από τους Εθελοντές – θα είμαστε και φέτος δυναμικά παρόντες, προκειμένου να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Βιβλιοθήκη της πόλης μας και να δώσουμε πάλι την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ζήσουν αξέχαστες “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, όπως είναι και ο τίτλος της φετινής Εκστρατείας.
Σας περιμένουμε όλες και όλους το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στις 19:00 στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας σε μία συζήτηση ουσιαστική για την πορεία της φετινής μας συμμετοχής. Ας είμαστε όλοι εκεί!

Εκ  μέρους του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας

Η Πρόεδρος                                                     Η  Γ. Γραμματέας

Άννα Μανουσάκη                                             Χρύσα  Περράκη

Συνολικες προβολες σελιδας