Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Στελεχώνονται ικανοποιητικά όλες οι κλινικές του Νοσοκομείου Σητείας

Θετικές είναι οι εξελίξεις για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Σητείας με ιατρικό προσωπικό. Η κάλυψη θέσεων, η ενδυνάμωση των τμημάτων του νοσηλευτικού ιδρύματος με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους πολίτες της περιοχής -και όχι μόνο- αποτελούν τους κύριους στόχους της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Παράλληλα έμφαση δίνεται στην στελέχωσή του συνολικά καθώς και στην κάλυψη αναγκών εξοπλισμού.

Η διαδικασία της κρίσης για την θέση μόνιμου Επιμελητή Χειρουργού Α΄ ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες η θέση θα καλυφθεί από τον μέχρι σήμερα υπηρετούντα επικουρικό ιατρό κ. Κωνσταντίνο Βάρδα. Η χειρουργική θα λειτουργεί με έναν μόνιμο ιατρό κι έναν επικουρικό -που υπηρετεί στο Νοσοκομείο.
Εντός του Μάρτη αναμένεται και η κρίση για την κάλυψη της μόνιμης θέσης χειρουργού Επιμελητή Β΄.
Επίσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία κρίσης για την μόνιμη θέση ιατρού Επιμελητή Α΄. Σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Σαριδάκης, που μέχρι τώρα υπηρετούσε ως επικουρικός ιατρός.
Πλέον μένει κενή η θέση του επικουρικού ιατρού και το Νοσοκομείο μπορεί να προχωρήσει στην κάλυψή της, υπάρχει προβλεπόμενη πίστωση, για να καλύπτεται το τμήμα με δύο ιατρούς.
Για την Παθολογική εκ νέου προκηρύσσεται -στην προηγούμενη προκήρυξη οι ιατροί δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον- για την πρόσληψη ιατρού Επιμελητή Α΄ και έχουν κατατεθεί αιτήσεις.
Η Γυναικολογική- Μαιευτική -μετά και την ανάληψη πρόσφατα καθηκόντων ενός επικουρικού ιατρού- στελεχώνεται από τρεις ιατρούς, δύο μόνιμους κι ένα επικουρικό.
Στην Παιδιατρική υπηρετούν τρεις ιατροί με την προοπτική να γίνουν τέσσερις με την πρόσληψη ενός επικουρικού.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας