Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εθελοντική δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή Κόκκινα

Το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί, η εθελοντική δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή Κόκκινα, με τη συνεργασία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Σητείας, της Δημοτικής Κοινότητας και αρκετών εθελοντών.

Η δράση έλαβε χώρα, κυρίως στο οικόπεδο που βρίσκεται κάτω από τις Εργατικές Κατοικίες ΙΙΙ και σε κοινόχρηστους χώρους, λίγο πιο πάνω από το Άλσος Χλουβεράκη. Οι προσπάθειες όμως δεν πρέπει να σταματήσουν εδώ. Η επόμενη συνάντηση θα είναι στις 2 Απριλίου, με τη συμμετοχή μας στην Πανελλήνια δράση, let’s  do it  GREECE, όπου οι δενδροφυτεύσεις θα συνεχιστούν.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το εθελοντικό αυτό κίνημα των συμπολιτών μας, το οποίο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, για τη βοήθεια και την έμπρακτη στήριξη και αγάπη που έδειξαν για το περιβάλλον και τον τόπο που ζούμε και όλοι αγαπάμε.
Η ανάδειξη των αξιών του Εθελοντισμού, όπως  η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη και η προσφορά, πρέπει και οφείλουμε να συνεχιστεί με τον ίδιο εμφατικό  και ανιδιοτελή τρόπο, από όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου
ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας
ΠΛΑΤΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας