Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τον Μάρτιο η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κρήτη

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΓια τις 10 και 11 Μαρτίου προσανατολίζεται το γαλάζιο στρατόπεδο να πραγματοποιηθεί η περιοδεία και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Η τελευταία προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Κρήτη είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του Ευάγγελου Μπασιάκου με το αρχικό πλάνο να κάνει λόγω μόνο για πραγματοποίηση ομιλίας η οποία και τελικά αναβλήθηκε και αυτή λόγω γρίπης.
Κορυφαία αλλά και τοπικά στελέχη να διευκρίνιζαν από την πρώτη στιγμή  ότι το πρόγραμμα όπως είχε καταρτιστεί πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην οδό Πειραιώς καταρτίζεται ήδη το τελικό πρόγραμμα της περιοδείας  στο νησί και το οποίο θα βασίζεται και  αυτό το πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί για την επίσκεψη που αναβλήθηκε.

Δηλαδή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην ανατολική Κρήτη κα με τοπικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς και φυσικά ανοικτή ομιλία του προέδρου της ΝΔ.
Οι επίσημες ανακοινώσεις για το τελικό πρόγραμμα αλλά και την ημερομηνία της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα πριν δηλαδή στις 9 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες όπου θα έχει επαφές στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας