Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γερμανοί ψηφίζουν Κρήτη για τις διακοπές τους

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΚΡΗΤΗΤην παραδοσιακά μεγαλύτερη δεξαμενή τουριστών για την Κρήτη αποτελεί η Γερμανία, με τους Γερμανούς να ψηφίζουν και φέτος Κρήτη.

Το νούμερο θα είναι διψήφιο, όπως σύμφωνα με τους τουριστικούς κύκλους, ενώ καθοριστικός παράγοντας για αυτή την αύξηση αποτελεί η ασφάλεια που εμπνέει η Ελλάδα στους τουρίστες ανάμεσα στον εφιάλτη της τρομοκρατίας που έχει χτυπήσει την Ευρώπη.
Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός κερδίζει πόντους έναντι των βασικών ανταγωνιστών της στη Μεσόγειο και οι τουρίστες την επιλέγουν σε αντίθεση και με την Τουρκία και τις βορειοαφρικανικές χώρες που προσείλκυαν τα προηγούμενα χρόνια μεγάλο αριθμό τουριστών. Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία.
Το τρίπτυχο των χωρών που επιλέγουν Κρήτη για τις διακοπές τους και αποτελούν ουσιαστικά την πλειοψηφία των επαναλαμβανόμενων τουριστών του νησιού. Φέτος έχουν προστεθεί και οι Σκανδιναβικές χώρες, με την ασφάλεια να είναι ψηλά στις προτεραιότητες των τουριστών.
Η ΤUI, ο μεγαλύτερος γερμανικός όμιλος τουριστικών υπηρεσιών, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, ανακήρυξε την Ελλάδα «προορισμό της χρονιάς», λόγω των πολλών κρατήσεων για το 2017.
Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας