Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Δηλώσεις Γιάννη Πλακιωτάκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι εκλογές αποτελούν μονόδρομο» (Video)

Την ημέρα των Θεοφανίων, στον Άγιο Νικόλαο -στη Θεία Λειτουργία και μετά στον Αγιασμό των Υδάτων-  παρευρέθηκε ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην αρχηγός της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Μετά τη τελετή του Αγιασμού ο κ. Πλακιωτάκης, μέσω της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, έστειλε τις ευχές τους για το νέο έτος:

«Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε… οι Άγιες μέρες σαν την σημερινή νοηματοδοτούν το παρόν και χαράσσουν το μέλλον μας. Εύχομαι ολόψυχα η παρουσία του Αγίου Φωτός επί γης να ευλογήσει τις ζωές όλων μας. Να ενώσει τους Έλληνες και να ανυψώσει το ηθικό του λαού μας. Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά»
Στην ερώτησή μας, «εάν σήμερα είχαμε εκλογές και η Νέα Δημοκρατία σχημάτισε κυβέρνηση ποια θα ήταν τα πρώτα μέτρα τα οποία θα λάμβανε;» η απάντηση ήταν:
«Το πρώτο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και το κύρος της χώρας. Έχουμε ήδη παρουσιάσει μία κοστολογημένη και ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης και βέβαια, μέσα από την ενότητα και την ομοψυχία του λαού μας, προσδοκούμε, όχι μονάχα να ενώσουμε ξανά τους Έλληνες, αλλά κυρίως, μέσα από μία πολιτική μεταρρυθμίσεων και πρακτικής πολιτικής να μπορέσουμε η χώρα να ξεφύγει επιτέλους από τα μνημόνια. Επιπλέον να την θωρακίσουμε όχι μονάχα οικονομικά και θεσμικά αλλά και σε θέματα της εθνικής ασφάλειας και άμυνας όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα η χώρα μας δέχεται πλήγματα κυρίως από τους γείτονες και τον περίγυρό μας».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας